سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی

نیکزاد: مجلس از خون شهید فخری زاده کوتاه نمی‌آید

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: این را قطع یقین بدانید که نظام جمهوری اسلامی این اقدام تروریستی که یکی از توانمندترین دانشمندان حوزه دفاعی، هسته‌ای و موشکی‌مان را از ما گرفت، ‌قاطعانه پاسخ خواهد داد و مجلس شورای اسلامی نیز از ترور وی کوتاه نمی‌آید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 01
کد خبر: ۶۸۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران ضمن تبریک و تسلیت شهادت دکتر فخری زاده اظهار کرد: روز یکشنبه در پاسخ به اقدام بزدلانه دشمنان ایران اسلامی، دو فوریت طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها با رای نمایندگان در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و امروز جلسه علنی فوق‌العاده خواهیم داشت تا ان‌شاءلله نسبت به تصویب کلیات و مواد آن تصمیم‌گیری صورت گیرد.

 

وی افزود: بر اساس این طرح تولید حداقل ۱۲۰کیلوگرم اورانیوم با غنی‌سازی ۲۰ درصد و ذخیره آن در داخل کشور باید آغاز شود و ظرفیت یکصد و نود هزار سو غنی‌سازی تحقق و ظرفیت غنی‌سازی و تولید اورانیوم به میزان ماهانه حداقل ۵۰۰ کیلوگرم افزایش یابد، موارد دیگری نیز وجود دارد که در مجموع ما به دنبال ارتقای توان هسته‌ای کشور خواهیم بود.

 

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دو نظریه در این رابطه وجود دارد؛ نظریه اول این است که پس از تصویب قانون، دولت را به خروج از پروتکل الحاقی که ما داوطلبانه در آن عضو شده‌ایم، موظف کنیم.

 

وی ادامه داد: نظریه دوم نیز بر این است که ما دو ماه فرصت دهیم تا طرف مقابل نسبت به لغو تحریم‌ها و انجام تعهدات نسبت به تحریم‌های هسته‌ای را انجام دهد، در غیر این‌صورت ما از پروتکل الحاقی خارج شویم.

 

نیکزاد تصریح کرد: نظر مجلس یازدهم به‌عنوان مجلس انقلابی این است که دولت باید طبق قانونی که توسط نمایندگان مردم مصوب خواهد شد اقدام نموده و عکس‌العمل جدی در مقابل طرف مقابل برجام نشان دهد؛ طرف مقابل نیز باید بداند اگر به تعهدات خود عمل نکند ما به وضعیت قبل از برجام برخواهیم گشت.

 

وی تاکید کرد: این را قطع یقین بدانید که نظام جمهوری اسلامی این اقدام تروریستی که یکی از توانمندترین دانشمندان حوزه دفاعی، هسته‌ای و موشکی‌مان را از ما گرفت، ‌قاطعانه پاسخ خواهد داد و مجلس شورای اسلامی نیز از ترور وی کوتاه نمی‌آید، آن‌هایی که فکر می‌کنند با ترور دانشمندان هسته‌ای ما می‌توانند به ملت ما فشار بیاورند، کور خواندند./ فارس

ارسال نظر