سازمان اطلاعات سپاه: شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی در داخل کشور متلاشی شد پزشکیان: مجلس در تصویب بودجه به فکر معیشت جامعه باشد/حق نداریم برای مردم قیافه بگیریم/هرکس نمی‌خواهد خدمت کند از دولت برود حضور پزشکیان در مجلس؛ بررسی عملکرد یکساله دولت در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه تسلیت رهبر انقلاب به خانواده صابر کاظمی نماینده اردکان: طرح «اینترنت تخصصی» در برخی دانشگاه‌ها در حال اجراست روند قدرت یابی مریم رجوی در فرقه منافقین یارانه این سه دهک حذف می‌شود + فیلم پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود خطیب‌زاده: ایران هرگز از دیپلماسی رویگردان نبوده است واکنش رئیس‌جمهور به نرخ بالای تورم: باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی

نیکزاد: مجلس از خون شهید فخری زاده کوتاه نمی‌آید

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: این را قطع یقین بدانید که نظام جمهوری اسلامی این اقدام تروریستی که یکی از توانمندترین دانشمندان حوزه دفاعی، هسته‌ای و موشکی‌مان را از ما گرفت، ‌قاطعانه پاسخ خواهد داد و مجلس شورای اسلامی نیز از ترور وی کوتاه نمی‌آید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 01
کد خبر: ۶۸۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران ضمن تبریک و تسلیت شهادت دکتر فخری زاده اظهار کرد: روز یکشنبه در پاسخ به اقدام بزدلانه دشمنان ایران اسلامی، دو فوریت طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها با رای نمایندگان در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و امروز جلسه علنی فوق‌العاده خواهیم داشت تا ان‌شاءلله نسبت به تصویب کلیات و مواد آن تصمیم‌گیری صورت گیرد.

 

وی افزود: بر اساس این طرح تولید حداقل ۱۲۰کیلوگرم اورانیوم با غنی‌سازی ۲۰ درصد و ذخیره آن در داخل کشور باید آغاز شود و ظرفیت یکصد و نود هزار سو غنی‌سازی تحقق و ظرفیت غنی‌سازی و تولید اورانیوم به میزان ماهانه حداقل ۵۰۰ کیلوگرم افزایش یابد، موارد دیگری نیز وجود دارد که در مجموع ما به دنبال ارتقای توان هسته‌ای کشور خواهیم بود.

 

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دو نظریه در این رابطه وجود دارد؛ نظریه اول این است که پس از تصویب قانون، دولت را به خروج از پروتکل الحاقی که ما داوطلبانه در آن عضو شده‌ایم، موظف کنیم.

 

وی ادامه داد: نظریه دوم نیز بر این است که ما دو ماه فرصت دهیم تا طرف مقابل نسبت به لغو تحریم‌ها و انجام تعهدات نسبت به تحریم‌های هسته‌ای را انجام دهد، در غیر این‌صورت ما از پروتکل الحاقی خارج شویم.

 

نیکزاد تصریح کرد: نظر مجلس یازدهم به‌عنوان مجلس انقلابی این است که دولت باید طبق قانونی که توسط نمایندگان مردم مصوب خواهد شد اقدام نموده و عکس‌العمل جدی در مقابل طرف مقابل برجام نشان دهد؛ طرف مقابل نیز باید بداند اگر به تعهدات خود عمل نکند ما به وضعیت قبل از برجام برخواهیم گشت.

 

وی تاکید کرد: این را قطع یقین بدانید که نظام جمهوری اسلامی این اقدام تروریستی که یکی از توانمندترین دانشمندان حوزه دفاعی، هسته‌ای و موشکی‌مان را از ما گرفت، ‌قاطعانه پاسخ خواهد داد و مجلس شورای اسلامی نیز از ترور وی کوتاه نمی‌آید، آن‌هایی که فکر می‌کنند با ترور دانشمندان هسته‌ای ما می‌توانند به ملت ما فشار بیاورند، کور خواندند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار