با این خوراکی ها قند خون خود را کنترل کنید-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

با این خوراکی ها قند خون خود را کنترل کنید

اگر به دیابت مبتلا هستید، می‌توانید گزینه‌های خوشمزه و غافلگیر کننده‌ای در آشپزخانه خود بیابید که به تنظیم قند خون‌تان کمک می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 17
کد خبر: ۶۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر ،  کلید تنظیم قند خون در افراد مبتلا به پیش‌دیابت یا دیابت، داشتن برنامه غذایی مناسب این بیماری است.

در ادامه به نقل از سایت تخصصی "ان‌دی‌تی‌وی"، فهرستی از انتخاب‌های مناسبِ افراد مبتلا به دیابت برای افزودن به رژیم‌ غذایی‌شان آورده شده است:

 

۱) انواع حبوبات: همه انواع حبوبات اعم از عدس، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، لوبیا سیاه یا نخود، شاخص گلوکز (شاخص گلیسمی) پایینی دارند و این بدان معناست که کربوهیدرات موجود در خود را به تدریج آزاد می‌کنند. از همین رو احتمال افزایش قند خون پس از مصرف آن‌ها بسیار پایین است. بر اساس یک مطالعه اخیر، مصرف روزانه یک فنجان حبوبات به مدت سه ماه به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم گلیسمی، سطوح هموگلوبین گلیکوزیله را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

 

۲) سیب: بسیاری از افراد تصور می‌کنند هیچ میوه‌ای در رژیم غذایی افراد دیابتی وجود ندارد اما این تصور اشتباه است. میوه‌هایی هم‌چون سیب که شاخص گلیسمی پایینی دارند را می‌توان در رژیم غذایی دیابتی مصرف کرد. خوردن روزانه یک سیب مزایای دیگری نیز دارد چرا که سیب حاوی فیبر بالا و ویتامین C بوده و فاقد چربی است. هم‌چنین نیاز به گفتن این نکته نیست که میان‌وعده‌ای راحت و قابل حمل محسوب می‌شود. می‌توانید سیب را به صورت خام بخورید یا با دارچین پخته و میان‌وعده‌ای گرم تهیه کنید.

 

۳) پودرهای مخصوص دیابت: بعضی روزها تصمیم‌گیری برای انتخاب یک خوردنی‌ مناسب می‌تواند کار دشواری باشد. اما برخی پودرهای آماده در بازار وجود دارد که حاوی کربوهیدرات‌هایی است که به آرامی هضم و جذب می‌شوند تا به کاهش قند خون کمک کنند و از این رو برای دیابت مناسب هستند. این پودرها معمولا در هر وعده کمتر از ۲۳۰ کالری دارند. در صورتی که این پودرها را همیشه به همراه داشته باشید، می‌توانید در هر زمان آن را با آب مخلوط کرده و میان‌وعده‌ای سالم و ایمن داشته باشید.

 

۴) بادام: این نوع از آجیل سرشار از منیزیم است که می‌تواند به بدن شما کمک کند تا انسولین خود را به طور موثرتری مصرف نماید. در صورت امکان روزانه حدود ۲۳ دانه بادام کامل را به رژیم غذایی خود اضافه کنید که حدود ۲۰ درصد از نیاز شما به ماده معدنی منیزیم که متعادل‌کننده قند خون است را تامین می‌کند. علاوه بر این آجیل‌هایی مانند بادام سرشار از اسیدهای چرب تک زنجیره‌ای اشباع نشده، پروتئین و فیبر زیاد هستند که آنها را به میان‌وعده‌ای مناسب برای افراد دیابتی تبدیل می‌کند. می‌توانید بسته‌های کوچک ۳۰ گرمی بادام آماده کنید تا روزانه یکی از آن‌ها را مصرف کنید.

 

۵) اسفناج: هر فنجان از این برگ سبز پخته شده ۲۱ واحد کالری دارد و سرشار از منیزیم مفید برای قند خون و فیبر است. می‌توانید اسفناج را به صورت خام، تفت داده با روغن زیتون یا پخته یا مخلوط با دیگر سبزیجات مصرف کنید. ‌هم‌چنین می‌توانید مشتی از برگ‌های کوچک اسفناج را به اسموتی خود اضافه کرده یا از آن به جای کاهو در سالاد استفاده کنید.

۶) دانه چیا: ممکن است شنیده باشید که کنترل یا کاهش وزن یکی از بهترین راه‌هایی است که می‌توانید برای بهبود سطح قند خون خود انجام هید. دانه‌ چیا از خوردنی‌هایی است که در این زمینه به شما کمک می‌کند. در یک مطالعه اخیر مشخص شد افراد دیابتی که برای شش ماه روزانه حدود ۳۰ گرم از دانه چیا را به رژیم غذایی با محدودیت کالری خود اضافه می‌کنند پس از مدتی با کاهش حدود دو کیلوگرمیِ وزن و حدود چهار سانتی‌متری از دور کمر خود روبه‌رو می‌شوند. علاوه بر آن این دانه‌ها سرشار از فیبر بوده و حاوی پروتئین و ۱۸ درصد از میزان مورد نیاز کلسیم مصرفی فرد است. برای مصرف این دانه‌ها می‌توانید یک چهارم از یک فنجان دانه‌ چیا را با یک فنجان شیر یک درصد چربی یا فاقد چربی و نیمی از یک فنجان از میوه‌های برش‌زده مخلوط کرده و آن را شب در فریزر قرار داده و صبح برای صبحانه میل کنید.

 

۷) بلوبری: بلوبری حاوی ترکیباتی است که ثابت شده به کاهش خطر بیماری‌های قلبی و بهبود چگونگی استفاده بدن از انسولین کمک می‌کند. یک مطالعه اخیر نشان داد مصرف روزانه حدود دو فنجان بلوبری، حساسیت به انسولین را در افراد مقاوم به انسولین و با اضافه وزن بهبود می‌بخشد. بلوبری هم‌چنین یک منبع عالی فیبر و سایر مواد مغذی مانند ویتامین C و آنتی اکسیدان ها است. می‌توانید یک فنجان بلوبری به اسموتی خود اضافه کنید یا نیمی از یک فنجان بلوبری تازه یا منجمد را با یک قاشق سر صاف از ماست بدون شیرینی مخلوط کرده و میل کنید.

 

۸) بلغور جو دوسر: بلغور جو دوسر تنها برای قلب شما مفید نیست بلکه غذایی است که به کنترل قند خون نیز کمک می‌کند. بلغور جو دوسر و جوی پرک نیز مانند سیب شاخص گلیسمی پایینی دارند. اما باید توجه کرد که اگرچه بلغور جو دوسر و جوی پرک به دلیل فرآوری شدن شاخص گلیسمی پایینی دارند اما جوهای فرآوری نشده شاخص گلیسمی بالایی داشته و برای قند خون مناسب نیستند. می‌توانید بلغور جو دوسر یا جوی پرک را با ادویه ماسالا پخته یا همراه با بلوبری طبخ کرده و به عنوان صبحانه‌ای گرم میل کنید.

 

۹) زردچوبه: این ادویه طلایی حاوی کورکومین است. این ماده می‌تواند به حفظ سلامت پانکراس کمک کرده و از تبدیل پیش‌دیابت به دیابت نوع ۲ جلوگیری کند. محققان طی یک مطالعه به مدت ۹ ماه به برخی از شرکت‌کنندگان مطالعه روزانه ۱۵۰۰ میلی‌گرم مکمل کورکومین و برخی دیگر از دارونماها را دادند. در نهایت ۱۶ درصد از افرادی که دارونما استفاده ‌می‌کردند به دیابت مبتلا شدند، این در حالی است که هیچ یک از افرادی که مکمل کورکومین مصرف می‌کردند به این بیماری مبتلا نشدند. این مطالعه چگونگی تاثیر ادویه‌ای قدیمی مانند زردچوبه را بر بهبود حساسیت افراد به انسولین مشخص کرد. می‌توانید ادویه کاری خود را با میزان مناسبی از زردچوبه مخلوط کنید و این ادویه را روزانه در غذاهای خود استفاده نمایید.

 

۱۰) چای بابونه: چای بابونه برای بسیاری از بیماری ها به مدت طولانی مورد استفاده قرار گرفته است. تحقیقات موجود حاکی از خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی این چای بوده و یک مطالعه اخیر نشان داده که می‌تواند به کنترل قند خون نیز کمک کند. در این مطالعه شرکت‌کنندگان به مدت شش هفته روزانه سه بار بعد از هر وعده غذایی یک فنجان چای بابونه نوشیدند. نتایج مطالعه حاکی از کاهش قند خون، انسولین و مقاومت به انسولین در این افراد بود. می‌توانید بعد از شام یک فنجان چای بابونه را همراه با یک تکه از لیمو برای بهبود طعم و افزایش ویتامین C آن بنوشید.

ارسال نظر