واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند

تماس تلفنی بورل با ظریف/ بورل: ترور فخری‌زاده مجرمانه بود

جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ساعتی پیش در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه بر مجرمانه بودن ترور شهید فخری زاده مجددا تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 01
کد خبر: ۶۸۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر «جوزب بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ساعتی پیش در تماس تلفنی با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با تأکید مجدد بر مجرمانه بودن اقدام تروریستی در به شهادت رساندن شهید محسن فخری زاده، مواضع اتحادیه اروپا را در این خصوص تشریح کرد.

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از این نیز در نشستی درباره سیاست خارجی این اتحادیه در واکنش به ترور شهید «محسن فخری‌زاده» تاکید کرد که این ترور «اقدامی مجرمانه» بود و افزود: متاسفانه باید بگویم این روش حل مسائل نیست. ما قرار نیست از هسته‌ای شدن ایران با کشتن کارشناسان و علم هسته‎‌ای آن ممانعت کنیم.

اتحادیه اروپا همچنین روز شنبه هشتم آذر ماه اقدام تروریستی به شهادت رساندن «محسن فخری زاده» دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران را مجرمانه و در تضاد با اصل احترام به حقوق بشر توصیف کرد.

در بیانیه سخنگوی اتحادیه اروپا  آمده است: «در تاریخ ۲۷ نوامبر ۲۰۲۰ (هفتم آذرماه) در آبسرد، یک مقام دولتی ایران و چندین غیرنظامی در مجموعه‌ای از حملات خشونت‌بار کشته شدند. این یک اقدام مجرمانه و در تضاد با اصل احترام به حقوق انسانی که اتحادیه اروپا حامی آن است، می‌باشد».

به گزارش فارس، محسن فخری‌زاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع بعدازظهر روز جمعه هفتم آذر ماه در حمله عناصر تروریست مسلح به خودروی ایشان به شهادت رسید.

روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در پی حادثه تروریستی ایران که در آبسرد دماوند به وقوع پیوست، در گزارشی به نقل از مقام‌های اطلاعاتی نوشت که رژیم صهیونیستی پشت پرده ترور شهید فخری زاده بوده است.

بسیاری از کشورها این اقدام تروریستی را محکوم و وزرای خارجه تعدادی از کشورها نیز در این چند روز در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه ایران، این اقدام را محکوم کردند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر