ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

شمخانی: سیستم‌های اطلاعاتی احتمال وقوع و محل بروز حادثه ترور شهید فخری زاده را پیش‌بینی کرده بودند

شمخانی با بیان اینکه ۲۰ سال دشمن به دنبال به شهادت رساندن شهید فخری زاده بود، گفت: این بار هم سیستم‌های اطلاعاتی کشور با دقت احتمال وقوع و محل بروز احتمالی حادثه را پیش بینی کرده بودند، تقویت لازم هم در رابطه با حفاظت ایشان صورت گرفت، اما این بار دشمن از سبک و شیوه کاملا جدید، حرفه‌ای و تخصصی استفاده و متاسفانه موفق شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی امروز (دوشنبه) در حاشیه مراسم تدفین پیکر شهید محسن فخری زاده دانشمند برجسته‌ای هسته‌ای و دفاعی کشور در گفت‌وگویی عنوان کرد: خدمات شهید هسته‌ای سردار محسن فخری زاده قابل بیان نیست.

 

وی افزود: ۲۰ سال است که دشمن به دنبال به شهادت رساندن ایشان است، اما تا به حال دشمن ناکام بود.

 

شمخانی خاطرنشان کرد: این بار هم سیستم‌های اطلاعاتی کشور با دقت احتمال وقوع حادثه علیه ایشان، محل بروز احتمالی حادثه را پیش بینی کرده بودند. به دلیل تواتر اخبار در طول این ۲۰ سال متاسفانه جدیت مورد نیاز اعمال نشد و این بار آنها موفق شدند. وگرنه عملیات‌‌های ناکام فراوانی داشتند که موفق نشد.

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: دستگاه‌ها و سیستم‌های اطلاعاتی به این اطلاعات رسیدند که ایشان هدف است و در همین نقطه‌ای که به شهادت رسید، قرار است اقدامی علیه ایشان صورت بگیرد. تقویت لازم هم در رابطه با حفاظت ایشان صورت گرفت، اما این بار دشمن از سبک و شیوه کاملا جدید و حرفه‌ای و تخصصی استفاده کرد و متاسفانه موفق شد که بعد از ۲۰ سال به هدف خودش برسد.

 

شهید محسن فخری زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع بعدازظهر روز جمعه هفتم آذر ماه در حمله عناصر تروریست مسلح به خودرو حامل وی به شهادت رسید./ فارس

ارسال نظر