رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

آخرین وضعیت عرضه های اولیه را تشریح کرد: «بوعلی» کی می آید؟

مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس آخرین وضعیت شرکت های زیر مجموعه را برای عرضه اولیه در بورس اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 02
کد خبر: ۶۸۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس گفت: قیمت‌گذاری «بوعلی» انجام شده و در بورس پذیرش و نماد آن درج شده و اکنون منتظر عرضه از سوی بورس هستیم که به‌زودی تا دو هفته آینده این عرضه صورت خواهد پذیرفت.


 مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس از عرضه بوعلی طی ۱۰ روز آینده خبر داد.


جعفر ربیعی نشست خبری مجازی با اشاره به اینکه سه شرکت «بوعلی»، «اروند» و «بندر امام» آماده ورود به بورس هستند، گفت: قیمت‌گذاری «بوعلی» انجام شده و در بورس پذیرش و نماد آن درج شده و اکنون منتظر عرضه از سوی بورس هستیم که به‌زودی تا دو هفته آینده این عرضه صورت خواهد پذیرفت.


وی با اشاره به اینکه در مرحله اول ۱۲ درصد از سهام «بوعلی» برای عموم عرضه می‌شود و ۳ درصد از این سهام هم به صندوق‌های سرمایه‌گذاری تعلق می‌گیرد، افزود: در نظر داریم در صورت شرایط مناسب بازار ۳ درصد دیگر را هم ظرف دو ماه بعد از عرضه اولیه عرضه کنیم.


وی «بوعلی» را از شرکت‌های بزرگ پتروشیمی دانست که حدود یک‌چهارم پتروشیمی نوری دانست.


ربیعی با اشاره به اینکه «اروند» نیز پذیرش شده و به احتمال زیاد طی همین هفته قیمت عرضه آن در هلدینگ تصویب می‌شود، ادامه داد: به‌فاصله دو تا سه‌هفته بعد از بوعلی ۱۲ درصد از سهام اروند نیز عرضه خواهد شد.


به گفته وی، پتروشیمی اروند غول پی‌وی‌سی کشور و منطقه است.


مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس در ادامه با اشاره به اینکه پروژه بندر امام به دلیل بزرگی نیاز به زمان بیشتری داشت، پیش‌بینی کرد :به احتمال زیاد حل مسائل متعدد این شرکت برای ورود به بورس تا پایان سال به طول می انجامد و به همین دلیل ممکن است عرضه آن در فروردین و اردیبهشت سال بعد صورت بگیرد.


جعفر ربیعی در پاسخ به پرسشی درباره واحد شیرین‌سازی نفتای بوعلی گفت: این واحد تاکنون ۹۷ درصد پیشرفت داشته و شاید زودتر از عرضه بوعلی در بورس، به بهره‌برداری برسد.


وی همچنین درباره بازسازی واحد پارازایلین این شرکت تصریح کرد: زمان پروژه بازسازی قسمت آسیب‌دیده بوعلی ۲ سال و نیم برآورد شده که یک‌سال آن تاکنون طی شده است. بنابراین یک سال و نیم دیگر دوباره شاهد تولید پارازایلین در پتروشیمی بوعلی هستیم که در آن صورت سهام این شرکت ارزش افزوده دوباره‌ای در بورس شاهد خواهد بود./همفکران

ارسال نظر