وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه مرکزی هلال احمر برای تمام گروه‌های سنی

توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه مرکزی هلال احمر برای تمام گروه‌های سنی سرپرست سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر از توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه مرکزی جمعیت هلال احمر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 02
کد خبر: ۶۸۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا عسکری با اشاره به تامین واکسن آنفلوآنزا توسط سازمان تدارکات پزشکی گفت: این واکسن (واکسی گریپ) ساخت فرانسه است و در داروخانه مرکزی هلال احمر واقع در خیابان طالقانی و داروخانه مرکزی شماره ۲ هلال احمر واقع در تهرانپارس توزیع می شود.

 

وی با اشاره به اینکه این واکسن برای همه گروه های سنی موجود است افزود: برابر مقررات برای دریافت واکسن آنفلوآنزا از داروخانه مرکزی هلال احمر همراه داشتن کارت ملی الزامی است و به هر کدملی یک واکسن آنفلوآنزا تعلق می گیرد.

 

سرپرست سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر افزود: شرایط نگهداری این واکسن در یخچال است و با توجه به شیوع ویروس کرونا و همزمانی آن با آنفلوآنزا در فصل سرما، توصیه می شود افراد به ویژه کودکان، بیماران و سالمندان واکسن آنفلوآنزا را با تجویز پزشک تزریق کنند.

 

بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، به گفته سرپرست سازمان تدارکات پزشکی در حال حاضر این واکسن در داروخانه مرکزی جمعیت هلال احمر در تهران توزیع می شود./ ایلنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار