تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

واشنگتن‌پست:آمریکا تعدادی از کارکنان سفارت خود را از عراق خارج می‌کند

واشنگتن‌پست:آمریکا تعدادی از کارکنان سفارت خود را از عراق خارج می‌کند یک رسانه آمریکایی به نقل از منابع آگاه گزارش داد که دولت آمریکا قصد دارد در آستانه سالروز ترور شهید سپهبد سلیمانی، تعدادی از کارکنان سفارت خود در بغداد را از عراق خارج کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 02
کد خبر: ۶۹۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر نشریه آمریکایی واشنگتن‌پست چهارشنبه شب به وقت تهران به نقل از منابع آگاه در کاخ سفید گزارش داد که دولت ترامپ قصد دارد تعدادی از کارکنان سفارتخانه خود در بغداد را به‌منظور جلوگیری از خطرات احتمالی، از عراق خارج کند.

یک مقام آگاه به واشنگتن‌پست گفته است که خروج این کارکنان از عراق موقتی خواهد بود و به منظور کاهش خطرات احتمالی برای آنها در آستانه روز سوم ژانویه (13 دی‌ماه) اولین سالروز ترور ژنرال بلندپایه ایرانی [شهید] قاسم سلیمانی صورت خواهد گرفت.

این مقام آگاه که به شرط فاش نشدن نامش حاضر به مصاحبه با واشنگتن‌پست شده، ادعا کرده است که هنوز تعداد دقیق دیپلمات‌هایی که باید موقتاً عراق را ترک کنند، مشخص نشده است.

وزارت امور خارجه آمریکا از تأیید رسمی این خبر خودداری کرده است، اما در عین حال گفته است که امنیت کارکنان دولت آمریکا در خارج از این کشور برای این وزارتخانه در بالاترین اولویت قرار دارد.

یک مقام وزرات امور خارجه آمریکا در این خصوص به واشنگتن‌پست گفت: «وزارت امور خارجه در راستای مأموریت خود همچنان به حضور دیپلماتیکش در سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های خود در سراسر جهان ادامه می‌دهد.»

وی همچنین اعلام کرد که «متیو تولر» سفیر آمریکا در بغداد همچنان در عراق باقی خواهند ماند و فعالیت سفارت آمریکا در عراق نیز بی‌وقفه  ادامه خواهد یافت.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار