زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

کنگره آمریکا خواستار تحریم سازمان بدر با ادعای ارتباط آن با ایران است

قانونگذاران آمریکایی طرحی را ارائه کرده‌اند که ضمن طرح ادعاهای اثبات‌نشده علیه سازمان بدر عراق خواستار تحریم آن است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 04
کد خبر: ۶۹۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر قانونگذاران آمریکایی طرحی را ارائه داده‌اند که خواستار تحریم «سازمان بدر» با ادعای ارتباط این گروه با ایران است. 

«واشنگتن‌فری‌بیکن»، رسانه محافظه‌کار آمریکایی که این خبر را گزارش داده نوشته سازمان بدر همچنان بخشی از نیروهای امنیتی عراق محسوب می‌شود. 

«جو ویلسون»، یکی از اعضای جمهوری‌خواه کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا این طرح را تهیه کرده است. 

واشنگتن‌فری‌بیکن نوشته این طرح احتمالاً با حمایت گسترده نمایندگان جمهوری‌خواه و آن دسته از نمایندگان دموکرات روبرو خواهد شد که «فعالیت‌های ایران در عراق» را تهدیدی مستقیم علیه آمریکا ارزیابی می‌کنند. 

ویلسون در توضیح درباره طرحش گفته اگر آمریکا می‌خواهد علیه ایران فشار حداکثری وارد کند ضروری است که سازمان بدر در فهرست «سازمان‌های تروریستی» وزارت  خارجه آمریکا قرار گیرد. 

ویلسون در این طرح از دولت آمریکا خواسته توضیح دهد که آیا کمک‌های مالی آمریکا به عراق به صورت مستقیم یا غیرمستقیم به دست سازمان بدر رسیده است یا خیر. 

چند روز پیش روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی آمریکایی‌ها «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق را برای مقابله با گروه‌های مقاومت در عراق تحت فشار قرار داده‌اند.

در همین راستا «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در ماه سپتامبر گذشته در تماس تلفنی با نخست‌وزیر عراق، او را به تعطیلی سفارت آمریکا در بغداد تهدید کرد و گفت که باید جلوی حملات خمپاره‌ای گرفته شود. 

از سوی دیگر «محمد محیی»  سخنگوی کتائب حزب الله عراق نیز گفته است که سیاست خویشتن‌داری گزینه فعلی و همچنان پابرجاست، به خصوص اینکه آمریکا تا ۱۵ ژانویه تصمیم به خروج ۵۰۰ نیرو از ۳۰۰۰ نیروی خود از عراق دارد. سخنگوی کتائب حزب‌الله به واشنگتن پست گفته است: «آمریکا در حال عقب‌نشینی از عراق است، بنابراین حمله به او چه نفعی برای ما دارد؟».

با این وجود و خویشتن‌داری گروههای مقاومت عراقی، «محمد البلداوی» از نمایندگان فراکسیون الصادقون شنبه گذشته گفت که اطلاعات و مدارک موثقی در دست دارد که نشان می‌دهد آمریکا در حال تلاش برای ایجاد فتنه و دامن زدن به اختلافات در مناطق جنوبی عراقی است. 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر