کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

دیپلمات اسرائیلی:بایدن با شرایط قبل به توافق هسته‌ای ایران بازنگردد

نماینده پیشین رژیم صهیونیستی در سازمان ملل با مقصر دانستن نخست‌وزیر و وزیر جنگ این رژیم در انحلال مجدد پارلمان (کنست)، از دولت احتمالا دموکرات بعدی آمریکا خواست با شرایط قبل به توافق هسته‌ای ایران بازنگردد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 04
کد خبر: ۶۹۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر «دنی دانون» نماینده پیشین رژیم صهیونیستی در سازمان ملل و مدیر کنونی مجمع جهانی حزب لیکود ابراز امیدواری کرد که دولت احتمالی «جو بایدن» در آمریکا با شرایط قبل وارد توافق هسته‌ای با ایران نشود.

دانون امروز (جمعه) در مصاحبه با وبگاه «عاروتص‌شوع»  هشدار داد در زمانی که اسرائیل و آمریکا گرفتار مشکلات سیاسی داخلی خود هستند، ایران اما مشغول تقویت و پیشبرد برنامه هسته‌ای خود است.

وی در این باره توضیح داد: «ما به انتخابات خود مشغول هستیم، آمریکا به انتخابات خودش مشغول است، اما در این زمان ایرانی‌ها به سرعت در حال پیش‌رفتن به سمت تسلیحات اتمی هستند. نمی‌توانیم اجازه دهیم این اتفاق بیافتد. اسرائیل هر کاری بتواند برای جلوگیری از تحقق جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران می‌کند».

این دیپلمات صهیونیست در پاسخ به سوالی درباره نگرانی از تعامل دولت احتمالی بایدن با ایران، اظهار داشت: «رئیس‌جمهور منتخب بایدن قبل از انتخابات گفت که به برجام باز می‌گردد. امیدواریم این کار را با شرایط مشابهی که رئیس‌جمهور [باراک] اوباما انجام داد، نکند».

به نوشته عاروتص‌شوع، دانون ادامه داد: «ما نگران آن هستیم. فقط هم درباره ما نیست. با همکاران خود در این حوزه، مخصوصا کشورهای حاشیه خلیج [فارس] صحبت کردم، آنها از نزدیک در حال بررسی این هستند که سیاست رئیس‌جمهور منتخب بایدن چه خواهد بود. امیدوارم او درک کند که برجام راهکار نیست، مشکل است».

وی درباره بحران سیاسی در کابینه رژیم صهیونیستی، منحل شدن کنست و احتمال برگزاری انتخابات مجدد در فلسطین اشغالی نیز گفت هم «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر و هم «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم، مقصر وضعیت نابسامان کنونی هستند.

نماینده پیشین تل‌آویو در سازمان ملل، با درخواست از نتانیاهو و گانتز برای تعویق انتخابات، افزوذ: «آخرین چیزی که پیش از ورود به زمستان و بدون انجام واکسیناسیون (ویروس کرونا) نیاز داریم، برگزاری چهارمین انتخابات در عرض دو سال است».

امیدواری این مقام صهیونیست برای بازنگشتن بایدن به توافق هسته‌ای کنون در حالی است که او در مصاحبه با نیویورک‌تایمز گفته هنوز بر سر موضع بازگشت به برجام در صورت تبعیت مجدد ایران از محدودیت‌ها ایستاده است.

فارس

ارسال نظر