اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

عربستان:بایدن باید مقابل ایران بایستد/دولت سعودی از هیچ عملیات تروری حمایت نمی‌کند

عربستان:بایدن باید مقابل ایران بایستد/دولت سعودی از هیچ عملیات تروری حمایت نمی‌کند «وزیر خارجه دولت سعودی با بیان اتهامات تکراری علیه جمهوری اسلامی ایران، از «جو بایدن» رئیس‌جمهور احتمالی آمریکا خواست تا مقابل ایران بایستد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 04
کد خبر: ۶۹۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه دولت سعودی در سخنانی مدعی شد که ریاض تلاش بسیاری برای بهبود شرایط یمن انجام داده و «جو بایدن» رئیس‌جمهور احتمالی و منتخب آمریکا به زودی به این تلاش‌ها پی خواهد برد.

به نوشته العربیه، بن فرحان، جنبش انصارالله و دولت صنعاء را به عدم پذیرش حل و فصل سیاسی جنگ در یمن متهم کرد و مدعی شد که ریاض همواره به دنبال راه‌حل سیاسی بوده است.

وزیر خارجه رژیم سعودی، در بخش عمده سخنان خود، به ایران پرداخت و با بیان اتهامات همیشگی و تکراری، از «جو بایدن» خواست تا مقابل ایران بایستد و مدعی شد که تهران در راستای حمایت از تروریسم و بر هم زدن ثبات منطقه عمل می‌کند.

او گفت: «امیدواریم دولت بایدن جلوی اقدامات و رفتار ایران بایستد.»

بن فرحان، در ادامه با بیان اینکه ریاض با هر دولتی در آمریکا در راستای امنیت منطقه همکاری می‌کند، گفت که دولت سعودی حامی هرگونه گفت‌و‌گویی میان ایران و آمریکا است و سپس ادعا کرد: «این ایران بود که باب گفت‌و‌گو با آمریکا را بست.»

او سپس با اشاره غیر مستقیم به ترور شهید «محسن فخری زاد» مدعی شد که دولت سعودی از هیچ عملیات تروری حمایت نمی‌کند اما ایران به حمایت مالی و لجستیکی از «گروههای تروریستی» در منطقه به ویژه عراق و در اروپا دست می‌زند.

وزیر خارجه سعودی در مورد پرونده سازش با رژیم صهیونیستی نیز گفت که ریاض حامی صلحی عادلانه است که به فلسطینی‌ها اجازه تشکیل کشور خود را بدهد.

او افزود: «ما چشم‌اندازی داریم که طبق آن در صورت اجازه یافتن فلسطینی‌ها برای تشکیل کشور مستقل خود، اسرائیل نیز یک کشور طبیعی شناخته می‌شود.»

فیصل بن فرحان در بخش پایانی سخنان خود به بیان اقدامات ریاض برای مواجه با شیوع ویروس کرونا پرداخت و در آخر به مسائل داخلی عربستان اشاره کرد و مدعی شد که اصلاحات وسیعی در خصوص حقوق بشر و حقوق زنان در عربستان صورت گرفته است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار