خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

بازار خودرو به آرامش می رسد+ جزئیات

بازار خودرو به آرامش می رسد+ جزئیات مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو از افزایش ۵۹ درصدی تولید در این شرکت از ابتدای سال تاکنون خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 05
کد خبر: ۶۹۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  مقیمی مدیرعامل ایران خودرو در بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما در خصوص رکورد تولید در این شرکت تصریح کرد: در سال جهش تولید قرار داریم و مقام معظم رهبری بر افزایش تولید محصولات صنعتی تاکید دارند. طبق دستور وزیر صمت برنامه ریزی برای افزایش تولید خودرو انجام گرفت.

 

او افزود: از ابتدای سال تاکنون ۳۴۱ هزار دستگاه خودرو تولید کردیم که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲۱۶ هزار دستگاه بود ، ۱۲۵ هزار دستگاه بیشتر شده است.

 

او افزود: از ابتدای امسال روزانه ۲ هزار دستگاه خودرو در ایران خودرو تولید می‌شد که از اول آذر این میزان با رشد ۱۵ درصدی به ۲۳۰۰ دستگاه افزایش یافت. شنبه رکورد تولید ۲۹۵۳ درستگاه را زده ایم که همه تولیدات ساخت داخل هستند.

 

مقیمی ادامه داد:با تامین به موقع قطعات از سوی قطعه سازان روز گذشته ۴۸۰۰ دستگاه خودروی ناقص را تکمیل و تجاری سازی کردیم درحالیکه تا پیش از این روزانه ۱۸۰۰ تا ۱۹۰۰ دستگاه تجاری‌سازی می‌شد.

 

او گفت: در روزهای تعطیل اخیر توانستیم هم بالغ بر ۴ هزار دستگاه فاکتور شده و به فروش رسیده است. میزان تعهدات معوق ایران خودرو هم اکنون ۲۸ هزار دستگاه است که از این میزان ۹ هزار ۵۰۰ دستگاه خودرو تولید و آماده شده که تا چند روز آینده پس از اعلام قیمت از سوی سازمان حسابرسی، فاکتور و به مشتریان تحویل می‌شود.

 

این مقام مسئول تاکید کرد: تا امروز ۸ مرحله فروش فوق العاده داشتیم که طی آن بالغ بر ۸۷ هزار تعهد جدید ایجاد شده است و از این میزان ۶۵ هزار دستگاه به مردم تحویل داده شده و ۲۲ هزار خودرو هم فاصله زمانی داریم و مهلت تحویل آن تا چند ماه دیگر است. خیلی زود تعهدات معوق ما تحویل داده می شود.

 

مدیرعامل ایران خودرو بیان کرد: سهم تولید ما از کل یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرویی که باید تولید شود ۵۰۰ هزار دستگاه در سال ۹۹ است که تحقق این امر را در دستور کار داریم. همچنین بسته جهش تولید با استفاده از ظرفیت های تولید داخل از سوی وزارت صمت تهیه شده و ما در این بسته تعهد داده ایم به تولید ماهانه ۶۰ هزار دستگاه خودرو برسیم.

 

مقیمی با بیان اینکه افزایش تولید، تکمیل و تجاری سازی خودرو در خودروسازان موجب رونق تولید و افزایش اشتغال در قطعه سازان هم شده است افزود: پیش بینی ما این است با این میزان تولید ، بازار خودرو از التهاب خارج شده و به تدریج به آرامش برسد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار