تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

۵ آسیب‌ استانی شدن انتخابات از نظر یک نماینده

نماینده مردم تبریز در مجلس چند آسیب استانی شدن انتخابات مجلس را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 18
کد خبر: ۶۹۳۹
به گزارش راهبرد معاصر، احمد علیرضا بیگی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به تصویب طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس از سوی نمایندگان، گفت: استانی شدن انتخابات مجلس موجب کاهش مشارکت مردم در انتخابات می‌شود، با این روش آرا استان‌ها تعیین کننده می‌شوند و آرا شهرستان‌ها و شهرهای کوچک تأثیرگذاری خود را از دست می‌دهد که همین امر سبب کاهش مشارکت مردم در انتخابات می‌شود.
وی با بیان اینکه استانی شدن انتخابات موجب دامن زدن اختلافات قومی و مذهبی می‌شود، افزود: در برخی از استان‌ها ما شاهد قالب بودن یک قوم نسبت به قوم دیگر هستیم که با این روش یک قوم در اقلیت قرار می‌گیرد که همین باعث اختلاف افکنی می‌شود.

نماینده مردم تبریز در مجلس با تأکید بر اینکه با استانی شدن، هزینه انتخابات افزایش می‌یابد، گفت: همین امر سبب وابستگی کاندیدا‌ها به کانون‌های قدرت و ثروت می‌شود. این شیوه باعث جلوگیری از ظهور چهره‌های جدید، نخبگان انقلابی و همچنین افراد باانگیزه می‌شود. در صورتی که انتخابات مجلس، استانی شود، تنها اشخاصی امکان حضور در مجلس را دارند که به فهرست جریانات سیاسی راه یافته باشند.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: این روش باعث می‌شود که ارتباط مردم با حاکمیت کاهش یابد، چرا که نمایندگان پارلمان یکی از راحت‌ترین ابزارهای ارتباط مردم با حاکمیت بودند. با استانی شدن انتخابات مجلس ارتباط مردم با وکلای ملت کاهش  می‌یابد و در نتیجه در ارتباط مردم با حاکمیت اثر سوء دارد.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار