به گزارش راهبرد معاصر کرونا در کشور موجب شد تا مسئولان محدودیت تردد را در شهر های با وضعیت قرمز اجرا کنند. در این محدودیت ها خودرو های فاقد پلاک بومی نمیتوانند در شهرها تردد کنند و افرادی که از استانی به استانی دیگر مهاجرت کردند نمیتوانند با خودروهای خود در شهر تردد کنند.مرکز شمارهگذاری پلیس راهور ناجا نحوه تغییر کد پلاک خودرو را اعلام کرد.
دریافت کد پلاک بومی فقط در ۴۵ دقیقه
سرهنگ علی محمدی رئیس مرکز شمارهگذاری پلیس راهور ناجا، در خصوص تغییر پلاک خودروها با توجه به منطقه و محل سکونت افراد اظهار داشت: بر اساس ماده ۶ آیین نامه راهنمایی و رانندگی اشخاص حقیقی و حقوقی دارای پلاک مکلفند پس از گذشت حداکثر ۱۰ روز از زمان تغییر محل اقامت، نشانی و کدپستی خود را به واحد شمارهگذاری اعلام کنند؛ مسؤولیت قانونی مربوط به اطلاع ندادن محل اقامت به عهده مالک است.
رئیس مرکز شمارهگذاری پلیس راهور ناجا تصریح کرد: بر اساس این ماده قانونی، باید افرادی که خودرویشان دارای پلاک یک شهرستان بوده و خود در محل دیگری سکونت دارند، نسبت به تغییر کد پلاک خود اقدام کنند.
وی با توجه به مصوبات ستاد ملی کرونا در خصوص ممنوعیت ورود پلاکهای غیربومی به شهرها اعلام کرد: اگر هموطنان نسبت به تغییر کد پلاک خود با توجه به محل سکونت اقدام کنند هیچ مشکلی برای تردد و ورود به شهر محل سکونت خود ندارند.
رئیس مرکز شمارهگذاری پلیس راهور ناجا در پاسخ به دیگر پرسش در خصوص چگونگی تغییر کدپلاک اعلام کرد: با توجه به این که از امروز مراکز تعویض پلاک در مراکز استانها -به غیر از ۱۰ مرکز استان که هنوز در وضعیت قرمز هستند- باز شدهاند افراد میتوانند از طریق نوبتدهی اینترنتی و همراه داشتن مدارک احراز محل سکونت از جمله اجارهنامه یا سند مالکیت، مدارک هویتی و مدارک خودرو به همراه خودرو به یکی از مراکز تعویض پلاک مراجعه کنند و پلاک خودروی خود را به کد پلاک شهر محل سکونت خود تغییر دهند.
سرهنگ محمدی گفت: کل فرایند تغییر کد پلاک در بازه زمانی ۴۵ دقیقه تا یک ساعت انجام میشود؛ بدین صورت خودروهایی که در شهری ساکن بوده و پلاک غیربومی دارند، در هنگام محدودیتها و ممنوعیتهای تردد هیچ مشکلی را نخواهند داشت.