رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

کشته‌شدن یکی از شرکت‌کنندگان در تظاهرات ضد نتانیاهو

کشته‌شدن یکی از شرکت‌کنندگان در تظاهرات ضد نتانیاهو یک نفر از معترضان به سیاست‌ها و عملکرد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در جریان تظاهرات علیه وی در شهر تل‌آویو، کشته شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 06
کد خبر: ۶۹۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  رسانه‌های رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه از کشته شدن یکی از شرکت‌کنندگان در تظاهرات ضد «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم خبر دادند.

 

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، این معترض ۸۲ ساله که «درُر سوفر» نام دارد در جریان تظاهرات توسط یک خودرو متعلق به طرفداران نتانیاهو مورد اصابت قرار گرفت و بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست داد.

 

بر این اساس، معترض کشته‌شده پدر «آدی سوفر ثانی» مدیر شعبه شرکت فیسبوک در فلسطین اشغالی است که شامگاه شنبه در منطقه «کریات اُنو» واقع در شهر تل‌آویو به جمع تظاهرات‌کنندگان علیه نتانیاهو پیوسته بود.

 

وبگاه عبری‌زبان «واللا» نیز در این باره نوشت، خانواده سوفر با صدور بیانیه‌ای بعد از کشته‌شدن وی گفتند که او هر هفته در تظاهرات علیه نتانیاهو شرکت کرده بود.

 

راننده خودرویی که به این معترض ضد نتانیاهو برخورد کرده بود، یک زن جوان است که اکنون بازداشت شده و تحت بازجویی پلیس قرار دارد.

 

هزاران نفر از تظاهرات‌کنندگان نسبت به سیاست‌ها و عملکرد ضعیف نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه برای ۲۴مین هفته پیاپی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی به خیابان‌ها آمده و خواستار کنار رفتن وی از قدرت شدند.

 

این در حالی است که در پی بالاگرفتن اختلافات درون کابینه تل‌آویو، «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم برگزاری چهارمین انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی طی دو سال اخیر را امری حتمی دانست./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار