ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

کشته‌شدن یکی از شرکت‌کنندگان در تظاهرات ضد نتانیاهو

یک نفر از معترضان به سیاست‌ها و عملکرد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در جریان تظاهرات علیه وی در شهر تل‌آویو، کشته شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 06
کد خبر: ۶۹۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  رسانه‌های رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه از کشته شدن یکی از شرکت‌کنندگان در تظاهرات ضد «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم خبر دادند.

 

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، این معترض ۸۲ ساله که «درُر سوفر» نام دارد در جریان تظاهرات توسط یک خودرو متعلق به طرفداران نتانیاهو مورد اصابت قرار گرفت و بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست داد.

 

بر این اساس، معترض کشته‌شده پدر «آدی سوفر ثانی» مدیر شعبه شرکت فیسبوک در فلسطین اشغالی است که شامگاه شنبه در منطقه «کریات اُنو» واقع در شهر تل‌آویو به جمع تظاهرات‌کنندگان علیه نتانیاهو پیوسته بود.

 

وبگاه عبری‌زبان «واللا» نیز در این باره نوشت، خانواده سوفر با صدور بیانیه‌ای بعد از کشته‌شدن وی گفتند که او هر هفته در تظاهرات علیه نتانیاهو شرکت کرده بود.

 

راننده خودرویی که به این معترض ضد نتانیاهو برخورد کرده بود، یک زن جوان است که اکنون بازداشت شده و تحت بازجویی پلیس قرار دارد.

 

هزاران نفر از تظاهرات‌کنندگان نسبت به سیاست‌ها و عملکرد ضعیف نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه برای ۲۴مین هفته پیاپی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی به خیابان‌ها آمده و خواستار کنار رفتن وی از قدرت شدند.

 

این در حالی است که در پی بالاگرفتن اختلافات درون کابینه تل‌آویو، «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم برگزاری چهارمین انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی طی دو سال اخیر را امری حتمی دانست./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار