رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک

ضربه وزارت اطلاعات به باندهای سازمان یافته قاچاق سلاح و مهمات

ضربه وزارت اطلاعات به باندهای سازمان یافته قاچاق سلاح و مهمات وزارت اطلاعات اعلام کرد: اعضای اصلی باند بین المللی قاچاق سلاح و مهمات و مواد مخدر که توسط ۲ تبعه کشورهای خارجی در داخل کشور هدایت می‌شدند، در آذربایجان غربی شناسایی و دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 06
کد خبر: ۶۹۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت اطلاعات با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با اقدامات گسترده اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان آذربایجان غربی، در دو عملیات هوشمندانه، باند بین المللی قاچاق سلاح و مهمات و مواد مخدر که توسط ۲ تبعه کشورهای خارجی در داخل کشور هدایت می‌شدند، شناسایی و متلاشی گردید.

 

در این دو عملیات، سرکرده داخلی باند به همراه ۳ نفر از اعضای اصلی دستگیر و ۵۲۰ کیلوگرم هروئین کشف گردید.

 

برابر بررسی‌های به عمل آمده در استان آذربایجان غربی، انبارهای بزرگ دپوی سلاح و مهمات در روستاهای مرزی شناسایی و در بازرسی صورت گرفته؛ بیش از ۵۰۰ قبضه انواع سلاح کمری، شورشی، شکاری و مقادیر قابل توجهی مهمات کشف و ضبط گردید.

 

وزارت اطلاعات همچنین ضمن قدردانی از مردم فهیم و انقلابی ایران عزیزمان، اعلام می‌نماید: در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه‌های مختلف قاچاق، مراتب را با ستاد خبری ۱۱۳ وزارت اطلاعات در میان بگذارند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار