کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

وزیر خارجه بحرین:ما و امارات با اسرائیل همکاری نظامی داریم

وزیر خارجه بحرین در نشست گفت‌و‌گوهای منامه، بر همکاری نظامی کشورش به همراه امارات با رژیم صهیونیستی صحه گذاشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 06
کد خبر: ۶۹۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر «عبداللطیف الزیانی» وزیر خارجه بحرین امروز (یکشنبه) در سخنانی، خواستار همکاری جمعی و گسترده‌تر در منطقه شد.

به نوشته اسکای نیوز، الزیانی در ابتدا مدعی شد که توافق سازش با رژیم اسرائیل در راستای حفظ امنیت و ثبات در منطقه بود و در این راستا گفت که مردم منطقه به صلح و امنیت تمایل دارند.

وزیر خارجه بحرین همچنین ادعا کرد که منامه به دنبال حل مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی است و از فلسطینی‌ها نیز خواست تا به مذاکره با رژیم اسرائیل روی بیاورند. پیش از الزیانی نیز «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم تل آویو از تشکیلات خودگردان فلسطین خواسته بود تا به قول خود فرصت را مغتنم شمرده و وارد مذاکره شوند.

عبداللطیف الزیانی تصریح کرد: «ما و امارات با اسرائیل همکاری نظامی داریم و میان ما شراکت صادقانه‌ای وجود دارد.»

او بلافاصله مدعی شد که این شراکت در پاسخ به هیچ تهدیدی نیست و هیچ کشوری را هدف قرار نمی‌دهد، بلکه یک گام پیشدستانه برای کمک به توسعه امنیت و ثبات و پیشرفت در منطقه غرب آسیا است و افزود: «ما باید واقع بین باشیم که دشمنان بالقوه ما همچنان در حال بررسی فرصت‌های همکاری جدید برای پیشبرد برنامه‌های خود هستند.»

وزیر خارجه بحرین همچنین گفت که باید همکاری‌ها در راستای «افزایش امنیت خلیج فارس» از طریق توسعه شراکت‌ها گسترش یابد.

نشست سه روزه «گفت‌و‌گوهای منامه» به میزبانی «مؤسسه بین‌المللی مطالعات امنیتی» در بحرین از روز جمعه آغاز شده و امروز به کار خود پایان می‌دهد. 

وبسایت عربی۲۱ نوشته است که سخنرانی‌های امروز به عنوان روز پایانی بر سازش و دعوت از دیگر کشورهای عربی برای پیوستن به این کارزار متمرکز است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر