گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

نتانیاهو: ترامپ به جای مماشات با ایران تحریم فلج کننده اعمال کرد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نشست کابینه با قدردانی از خدمات رئیس جمهور کنونی آمریکا به این رژیم گفت ترامپ به جای مماشات با کسانی که در تهران شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر می‌دهند از توافق هسته‌ای خطرناک خارج شده و تحریم‌های فلج کننده اعمال کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 06
کد خبر: ۶۹۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور مستقر در کاخ سفید به دلیل خدماتی که وی برای رژیم صهیونیستی انجام داده قدردانی کرد.

وی که در نشست کابینه صحبت می‌کرد، گفت: «از ترامپ به دلیل برسمیت شناختن اورشلیم به عنوان پایتخت اسرائیل قدردانی می‌کنم و سومین سالگرد این اقدام نیز فرا رسیده است. همچنین از وی به دلیل برسمیت شناختن حق حاکمیت اسرائیل بر جولان تشکر می‌کنم و ملت یهود این را فراموش نخواهد کرد.»

نخست وزیر رژیم صهیونیستی به طرح صلح ترامپ موسوم به معامله قرن نیز اشاره کرد که بر اساس آن بخش‌های دیگری از کرانه باختری به اشغال رژیم صهیونیستی در می‌آمد.

نتانیاهو همچنین از نقش دولت ترامپ در عادی سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و تعدادی از کشورهای عربی نیز قدردانی کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نشست کابینه با خطاب قرار دادن ترامپ گفت: «به جای در پیش گرفتن سیاست مماشات با کسانی که "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسرائیل" در تهران سر می‌دهند اقدام به خروج از توافق هسته‌ای خطرناک با ایران کرده و تصمیم گرفتید تا تحریم‌های فلج کننده‌ای علیه آنها اعمال کنید و خطرناک‌ترین تروریست در جهان که قاسم سلیمانی بود را نیز از بین بردید.»

نخست وزیر رژیم صهیونیستی دو روز پیش نیز در یک نشست ویدئو کنفرانسی در «اندیشکده هادسون» تاکید کرد که بازگشت به «توافق ناقص هسته‌ای ایران» اشتباه خواهد بود. 

وی در سخنرانی خود در این اندیشکده آمریکایی افزود: تحت توافق قبلی(برجام) به ایران اجازه داده شده تا سانتریفیوژهای مدرن خود را توسعه دهد و توانایی غنی سازی خود را دو برابر کند که می‌تواند به آنها توان ساخت فوری بمب دهد. 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر