واقعیت عجیب درباره دارو‌های تزریقی لاغری سارق اسپایدرمن در شهرری/ دیوار راست را بالا می‌رفت! هشدار گرمای نامتعارف در ۱۳ استان؛ وقوع بارش‌های شدید در جنوب کشور پابند الکترونیکی جایگزین حبس مهریه شد تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان!

ادامه محدودیت تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ در تهران+ جزئیات

ادامه محدودیت تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ در تهران+ جزئیات معاون هماهنگ کننده پلیس راهور تهران بزرگ به شهروندان یادآوری کرد که محدودیت تردد از ساعت ۲۱ تا چهار بامداد درد شهر تهران همچنان اعمال می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 07
کد خبر: ۶۹۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ جهانشاه بهرام آبادی معاون هماهنگ کننده پلیس راهور تهران ،درباره تاثیر پایان برخی از محدودیت‌ها بر ترافیک تهران گفت: از روز شنبه ما شاهد افرایش حجم سفر‌های درون شهری در سطح معابر شهر تهران بودیم که درمواردی هم منجر به افزایش ترافیک شده بود که بخشی از این موضوع هم مربوط بارندگی‌ها و کاهش سرعت در معابر بود.

 

وی با بیان اینکه محدودیت‌های تردد از ساعت ۲۱ تا چهار بامداد لغو نشده و همچنان پابرجاست، گفت: بعضی از شهروندان تصور می‌کنند که محدودیت‌های تردد در این ساعات لغو شده در حالی که این روند ادامه دارد و باید رعایت کنند. در غیر اینصورت از سوی ماموران پلیس جریمه خواهند شد.

 

معاون هماهنگ کننده پلیس راهور تهران بزرگ نسبت به مخدوش کردن پلاک در ساعات ممنوعه تردد نیز هشدار داد وگفت: رانندگانی که اقدام به مخدوش کردن پلاک خودرویشان کنند علاوه بر اینکه مرتکب تخلف شده اند، مجرم نیز هستند و به دادسرا معرفی خواهند شد. پلیس نیز با حساسیت ویژه بر مخدوش کردن پلاک و نیز هرگونه تغییر در ارقام پلاک خودرو نظارت دارد.

 

بهرام آبادی در پایان از مردم خواست که از انجام تردد‌های غیرضروری در سطح شهر خودداری کنند.
منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار