تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم
رامین مهمان پرست؛ سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه در گفت و گو با راهبرد معاصر مطرح کرد؛

عدم پاسخ به ترور شهید فخری‌ زاده به ناتوانی ایران تعبیر خواهد شد

سخنگوی پیشین وزارت خارجه درباره جواب ایران به ترور شهید فخری زاده گفت: وقتی کشوری از خود ضعف نشان می دهد طرفی که دشمنی می کند و خصومت می ورزد مشتاقتر می شود و ابعاد جنایات خود را گسترده تر می کند. بنابراین سکوت ما ایجاد صلح و امنیت نمی کند و نتایج بدتری را در پی خواهد داشت.
رامین مهمان پرست؛ سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 10
کد خبر: ۶۹۵۸۰

عدم پاسخ به ترور شهید فخری‌ زاده به ناتوانی ایران تعبیر خواهد شد

 

رامین مهمان پرست سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه در گفت و گو با راهبرد معاصر در پاسخ به این سوال که، بهترین راهبرد ایران برای انتقام گیری از ترور شهید فخری زاده با کمترین هزینه ممکن چیست؟ گفت: اینکه دستگاه ها چه اقدامی انجام خواهند داد به حوزه وظایف و اختیارات آنها بر می گردد. در حوزه سیاست خارجی و رسانه ای مهمترین کاری که باید انجام گیرد روشن کردن افکار عمومی مردم دنیا در این رابطه است که چه جنایاتی صورت می گیرد و این جنایات به شکل تروریسم دولتی انجام می گیرد و کشورهای مختلفی به طرق متعدد در ساماندهی این وضعیت با هم همکاری دارند.


وی ادامه داد: برخی از کشورهای عربی منطقه و رژیم صهیونیستی و گروه های تروریستی با حمایت کشورهای قدرتمند غرب دست به اقداماتی می زنند. همانطور که دیدیم ترامپ با صراحت ترور سردار سلیمانی را بر عهده گرفت و این جنایت تاریخی را به طور علنی اعلام کرد. سکوت نهادهای بین المللی در قبال این اقدامات نشان از سکوت تاسف باری دارد. ایران باید با تهیه مستندات حقوقی و قضایی و ضمن این مستندات در مراجع قضایی و حقوقی که منتشر می کند باید مساله را پیگیری کند. شاید برخی انتقادات از عدم توجه مراجع قضایی و حقوقی بین المللی به این مسائل صحبت کند ولی حتی اگر نتیجه ای وجود نداشته باشد ما باید به وظیفه خود عمل کنیم و باید این مستندات را آماده کنیم.


او اذعان داشت: یکی از کارهایی که در مورد آن غفلت شده است پرونده جنایات منافقین است. وقتی آنها 17هزار نفر از مقامات مردم و مسئولین کشور ما را ترور می کنند و سابقه جنایات آنها به قبل از انقلاب بر می گردد و حتی سوابقی از ترور آمریکایی ها را در کارنامه خود دارند باید پرونده هایی از این جنایات را به شکل مستندات حقوقی و قضایی در مراجع مختلف منعکس می کردیم. انعکاس این جنایات و این پرونده های حقوقی و جنایی حداقل برای افکار عمومی دنیا روشن خواهد کرد که ایران خود قربانی بزرگ تروریسم بین الملل است و طرف مقابل ما از قدرت رسانه ای گسترده خود برای سرپوش گذاشتن بر این جنایات بهره برده و تمام ارزش های دنیای امروز را وارونه جلوه می دهد و ارزش را ضد ارزش نشان می دهد.


مهمانپرست در پاسخ به این سوال، شاهد تهدیداتی از طرف آمریکا و اسرائیل هستیم که اعلام کرده اند هر گونه اقدام تلافی جویانه ای از سوی ایران می تواند منجر به زنگ بزرگی در منطقه گردد آیا چنین چیزی صحت دارد؟ گفت: وقتی کشوری از خود ضعف نشان می دهد طرفی که دشمنی می کند و خصومت می ورزد مشتاقتر می شود و ابعاد جنایات خود را گسترده تر می کند. بنابراین سکوت ما ایجاد صلح و امنیت نمی کند و نتایج بدتری را در پی خواهد داشت. طرف مقابل باید بداند که اگر دست به اقدامی بزند هزینه خواهد داشت و این هزینه قطعا سنگین خواهد بود. وقتی متوجه باشد که در صورت ورود به چنین اقداماتی باید هزینه سنگینی بپردازد این اقدام را تکرار نمی کند.


وی در پاسخ به این سوال، جو بایدن در مبارزات انتخاباتی خود مرتبا از بازگشت به برجام و مذاکره با ایران صحبت می کرد آیا می توان در این ترور نقشی برای آمریکا متصور شد تا کار برای دولت بعدی آمریکا سختتر شود؟ گفت: این احتمال وجود دارد. آقای ترامپ فکر می کرد می تواند ریاست بر کاخ سفید و شرارت های خود را تا 4 سال دیگر ادامه بدهد او به دلیل شکست در انتخابات عصبانی است و سعی می کند در مدت باقیمانده ضرباتی بزند تا بلکه قاعده بازی را عوض کند. این به معنی دشمنی جمهوری خواهان با کشورمان نیست بلکه سیاست های کلی آمریکایی ها با هم تفاوتی ندارد و فقط شکل و روش فرق دارد. در مورد بایدن نیز اگر او بخواهد برای بازگشت به برجام شرط و شروطی برای ایران بگذارد قطعا حرفش در میان ایرانی ها خریدار نخواهد داشت.

 

ارسال نظر