وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان

حاج قاسم می‌خواست مثل چه کسی شهید شود؟

«حاج قاسم می‌گفت دوست دارم طوری شهید شوم که همه ذرات بدن من را متاثر کند و چیزی از من باقی نماند...»
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۰۶ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 26
کد خبر: ۷۱۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بامداد جمعه 13 دی ماه سال 98 به همراه ابومهدی المهندس از فرماندهان حشد شعبی عراق و جمعی از همراهانش پس از عمری مجاهدت، در جریان حمله تروریستی پهپادهای آمریکایی در فرودگاه بغداد به شهادت رسید.

در آستانه نخستین سالروز شهادت وی، محمود خالقی از دوستان نزدیک حاج قاسم نقل قولی از علاقه آن شهید به نحوه شهادتش داشته است. 

وی در این خصوص گفته است: در یکی از دیدارهایمان حاج قاسم می‌گفت دوست دارم طوری شهید شوم که همه ذرات بدن من را متاثر کند و چیزی از من باقی نماند و بعد آقای حکیم را مثال زد و گفت دوست دارم مثل او شهید شوم.

شهید محراب، آیت الله سید محمدباقر حکیم از علمای بزرگ شیعه در عراق و رئیس و بنیان‌گذار مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق، فرزند آیت الله العظمی سید محسن حکیم مرجع تقلید شیعه و از شاگردان دو مرجع تقلید دیگر شهید ایت الله سید محمدباقر صدر و آیت الله سید ابوالقاسم خویی بود.

وی همچنین از بنیانگذاران حزب الدعوة الاسلامیة بود و سال‌ها با حزب بعث حاکم بر عراق مبارزه کرد و بعد از آزادی از زندان، مبارزات خود را از ایران ادامه داد.

با سرنگونی رژیم بعث، در سال 1382 به عراق بازگشت و در نجف اقامت گزید و در هفتم شهریور همان سال، وقتی در حال خروج از صحن مبارک حضرت امیرالمومنین علی (ع) بود، بر اثر یک انفجار تروریستی (بمب تعبیه شده در یک خودرو) به شهادت رسید.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده