عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

بایدن سیاست تلاش برای سازش میان کشور‌های عربی و اسرائیل را ادامه خواهد داد

برخی مشاوران «جو بایدن» مدعی شده‌اند که وی در نظر دارد راهبرد «دونالد ترامپ» برای دستیابی به توافق سازش میان کشور‌های عربی و رژیم صهیونیستی را ادامه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 07
کد خبر: ۶۹۵۹۸

به گزارش راهبرد معاصر  با وجود مخالفت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور احتمالی آمریکا با اکثر تصمیمات «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور کنونی این کشور در حوزه سیاست خارجی، برخی مشاوران بایدن گفته‌اند که او در نظر دارد راهبرد ترامپ برای دستیابی به توافق‌ سازش کشور‌های عربی با رژیم صهیونیستی را ادامه دهد.

به نوشته وبگاه خبری «آکسیوس»، ادامه تلاش‌ها برای دستیابی به چنین توافق‌هایی که به «توافق‌های ابراهیم» معروف هستند به بایدن کمک خواهد کرد تا روابط مثبتی با «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر رهبران کشور‌های حوزه خلیج فارس داشته باشد.

آکسیوس همچنین نوشت بایدن می‌تواند با دستیابی به توافق‌های بیشتر در این زمینه، نتانیاهو را تحریک کند تا وی گام‌هایی در جهت حفظ «راه‌حل دو دولتی» در قبال فلسطین بردارد. 

رژیم صهیونیستی بعد از شناسایی قدس به عنوان پایتخت این رژیم توسط آمریکا و انتقال سفارت این کشور از تل‌آویو به قدس، با حمایت‌های دولت ترامپ قصد داشت ۳۰ درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند.

اما بایدن و مشاورانش مدعی شده‌اند که قاطعانه هرگونه گسترش حاکمیت اسرائیل به سرزمینهای دیگر را رد می‌کنند.

برخی تحلیلگران نوشته‌اند ترامپ برای منصرف کردن نتانیاهو از اشغال کرانه باختری، تلاش کرد به توافق سازش میان کشور‌های عربی و رژیم صهیونیستی دست یابد.

امارات اولین کشوری بود که دست به عادی‌سازی روابط خود با این رژیم زد.

توافق سازش میان امارات و رژیم صهیونیستی برای اولین بار در ۱۳ آگوست (۲۳ مرداد) از سوی رئیس جمهور آمریکا اعلام شد و پس از آن بحرین نیز به این غائله پیوست و دو کشور در ۱۵ سپتامبر (۲۵ شهریور) با حضور در کاخ سفید به طور رسمی توافق سازش با اسرائیل را امضاء کردند.

فارس

ارسال نظر