اوج استیصال ترامپ در برابر ایران با تکرار توهمات و خیالپردازی آمریکا کارکنان سفارتخانه‌های خود در منطقه را کاهش داد فراخوان حماس برای مقابله با تعرض شهرک‌نشینان در نابلس رسانه عبری ادعای نتانیاهو در مورد جنگ با حماس را زیر سئوال برد پاکستان: سفر نقوی به تهران تداوم رایزنی‌ها با ایران برای صلح منطقه‌ای است ترامپ: در ترکیه احتمال ترور من وجود داشت نیویورک تایمز: ایران به خلبان اف-15 آمریکا نیم ثانیه فرصت داد کره شمالی موشک بالستیک آزمایش کرد ارتش یمن انبار‌های تسلیحاتی عربستان را هدف قرار داد نتانیاهو: جولان برای همیشه اسرائیلی خواهد ماند توییت محسن رضایی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند... سخنگوی سپاه: امروز حتی یک شناور جنگی آمریکا در خلیج فارس حضور ندارد در دیدار وزیر کشور پاکستان با عراقچی چه گذشت؟ هشدار سازمان ملل: کرانه باختری در آستانه فروپاشی قرار دارد پشت درهای بسته کاخ سفید چه می‌گذرد؟ ترامپ از تصمیم‌گیری جنگ کنار گذاشته شد ترامپ در ادعایی خواستار دریافت غرامت از ایران شد!

آلمان:می‌خواهیم در ارتباط با اعمال تحریم علیه ترکیه به یک اجماع برسیم

آلمان:می‌خواهیم در ارتباط با اعمال تحریم علیه ترکیه به یک اجماع برسیم وزارت خارجه آلمان با «تحریک‌آمیز» خواندن اقدمات اخیر ترکیه، تأکید کرد که این اقدامات در آینده تبعات به همراه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 07
کد خبر: ۶۹۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر شبکه «العربیه»، شامگاه امروز (دوشنبه)، در گفت‌و‌گو با وزارت‌خارجه آلمان موضع این کشور در قبال اقدامات اخیر ترکیه را گزارش داد.

وزارت‌خارجه آلمان در این خصوص به شبکه یادشده خبر داد: «تلاش کردیم که گفت‌و‌گو با ترکیه را توسعه دهیم؛ اما اقدامات تحریک‌آمیز بسیاری وجود دارد».

در ادامه این گزارش به نقل از وزارت‌خارجه آلمان آمده است: «شورای اروپا تصمیماتی در ارتباط با ترکیه خواهد گرفت. اقدامات تحریک‌آمیز ترکیه طی ماه‌های اخیر، تبعاتی به همراه دارد».

وزارت خارجه آلمان همچنین خبر داد: «می‌خواهیم در میان کشورهای اروپا در ارتباط با اعمال تحریم علیه ترکیه به یک اجماع برسیم».

این اظهارات پس از متشنج شدن روابط برلین و آنکاراست. روابط آلمان و ترکیه مدتی است که به خاطر اقدامات ترکیه در شرق دریای مدیترانه رو به تنش نهاده است.

پیشتر،‌ «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان با انتقاد از اقدام ترکیه در اکتشاف گاز طبیعی در شرق دریای مدیترانه این اقدام را نوعی «غافلگیری بد» توصیف کرده بود.

 تشن میان دو طرف به نشست اخیر مجمع پارلمانی ناتو نیز کشیده شد بطوریکه طی این نشست، درگیری لفظی میان نمایندگان ترکیه و آلمان صورت گرفت.

حدود دو هفته پیش نیز تقابلی میان یک کشتی نظامی آلمانی با کشتی تجاری ترکیه در شرق مدیترانه رخ داد که ساعاتی بعد از این اقدام، وزارت خارجه ترکیه سفرای آلمان و ایتالیا را فراخواند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار