جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

مخالفت ناتو با پیوستن به معاهده سازمان ملل برای منع جنگ‌افزارهای هسته‌ای

مخالفت ناتو با پیوستن به معاهده سازمان ملل برای منع جنگ‌افزارهای هسته‌ای ائتلاف ناتو مخالفتش را با پیوستن به معاهده‌ای از سازمان ملل که هدف آن منع سلاح‌های اتمی است اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 15
کد خبر: ۷۰۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر «سازمان پیمان آتلانتیک شمالی»، معروف به ائتلاف «ناتو» بار دیگر مخالفت خودش را با پیوستن به یک معاهده سازمان ملل که هدف آن حذف سلاح‌های اتمی است اعلام کرده است.

«معاهده منع جنگ‌افزارهای هسته‌ای» جولای سال ۲۰۱۷ به تصویب ۱۲۲ کشور رسید و قرار است از ۲۲ ژانویه ۲۰۲۱ اجرایی شود، اما هیچ‌یک از قدرت‌های دارنده سلاح‌های هسته‌ای از آن حمایت نکرده‌اند. ایران از جمله کشورهایی بود که به این معاهده رأی مثبت داد.

این معاهده کشورهای عضو را از ساخت و آزمایش جنگ‌افزارهای هسته‌ای یا سایر ادوات انفجاری هسته‌ای منع می‌کند.

ائتلاف ناتو سه‌شنبه مدعی شده که معاهده مذکور «پیمان منع اشاعه سلاح‌های هسته‌ای» (ان‌پی‌تی) را تضعیف می‌کند.

ناتو در بیانیه‌ای سه‌شنبه مدعی شده است: «دنیایی که در آن دولت‌هایی که نظم قانون‌محور بین‌المللی را به چالش می‌کشند سلاح هسته‌ای داشته باشد و ناتو نه، دنیای امن‌تری نخواهد بود.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «تا زمانی که جنگ‌افزارهای هسته‌ای وجود داشته باشند، ناتو ائتلاف هسته‌ای باقی خواهد ماند. اعضای این ائتلاف مصمم هستند اطمینان حاصل کنند بازدارندگی هسته‌ای ناتو ایمن، سالم و موثر باقی می‌ماند و به همین دلیل هر گونه تلاش برای اعتبارزدایی از بازدارندگی هسته‌ای را رد می‌کنند.»

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار