واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

مخالفت ناتو با پیوستن به معاهده سازمان ملل برای منع جنگ‌افزارهای هسته‌ای

ائتلاف ناتو مخالفتش را با پیوستن به معاهده‌ای از سازمان ملل که هدف آن منع سلاح‌های اتمی است اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 15
کد خبر: ۷۰۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر «سازمان پیمان آتلانتیک شمالی»، معروف به ائتلاف «ناتو» بار دیگر مخالفت خودش را با پیوستن به یک معاهده سازمان ملل که هدف آن حذف سلاح‌های اتمی است اعلام کرده است.

«معاهده منع جنگ‌افزارهای هسته‌ای» جولای سال ۲۰۱۷ به تصویب ۱۲۲ کشور رسید و قرار است از ۲۲ ژانویه ۲۰۲۱ اجرایی شود، اما هیچ‌یک از قدرت‌های دارنده سلاح‌های هسته‌ای از آن حمایت نکرده‌اند. ایران از جمله کشورهایی بود که به این معاهده رأی مثبت داد.

این معاهده کشورهای عضو را از ساخت و آزمایش جنگ‌افزارهای هسته‌ای یا سایر ادوات انفجاری هسته‌ای منع می‌کند.

ائتلاف ناتو سه‌شنبه مدعی شده که معاهده مذکور «پیمان منع اشاعه سلاح‌های هسته‌ای» (ان‌پی‌تی) را تضعیف می‌کند.

ناتو در بیانیه‌ای سه‌شنبه مدعی شده است: «دنیایی که در آن دولت‌هایی که نظم قانون‌محور بین‌المللی را به چالش می‌کشند سلاح هسته‌ای داشته باشد و ناتو نه، دنیای امن‌تری نخواهد بود.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «تا زمانی که جنگ‌افزارهای هسته‌ای وجود داشته باشند، ناتو ائتلاف هسته‌ای باقی خواهد ماند. اعضای این ائتلاف مصمم هستند اطمینان حاصل کنند بازدارندگی هسته‌ای ناتو ایمن، سالم و موثر باقی می‌ماند و به همین دلیل هر گونه تلاش برای اعتبارزدایی از بازدارندگی هسته‌ای را رد می‌کنند.»

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار