چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

هشدار درباره شگرد دختران مزدوج مستمری بگیر برای ادامه دریافت حقوق تامین اجتماعی

مدیر کل تامین اجتماعی خراسان شمالی گفت: دختران یکی از افرادی هستند که می‌توانند در صورت فوت پدر و یا مادر که دارای بیمه تامین اجتماعی بوده اند، حقوق مستمری را دریافت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 08
کد خبر: ۶۹۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید احمد سیدی اظهارکرد: البته این مستمری تا زمانی تعلق می‌گیرد که دختر ازدواج نکرده باشد و بعد از اینکه عقد صورت گرفت، این حقوق نیز قطع خواهد شد.

 

وی افزود:، اما چند سالی است که با این مشکل مواجه شده ایم که دختران بعد از ازدواج و تا زمان عروسی اقدام به عقد نمی‌کنند تا حقوق مستمری آن‌ها قطع نشود.

 

سیدی ادامه داد: این افراد برای اینکه مستمری آن‌ها قطع نشود، تا زمان ازدواج فقط صیغه می‌شوند و به هنگام عروسی عقد می‌کنند.

 

وی تصریح کرد: مهمترین علتی که سبب شده تا این مشکل به وجود آید خلا قانونی است چراکه قانون گذار قطع مستمری دختران مستمری بگیر را از زمان عقد اعلام کرده است.

 

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: البته تحقیقات محلی صورت می‌گیرد و اگر افراد ساکن در یک محله اعلام کنند که دختر مستمری بگیر ازدواج کرده، بعد از انجام تحقیقات کامل‌تر مستمری وی قطع خواهد شد.
منبع:  ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار