چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

پامپئو:اعمال فشار جهانی بر ایران ادامه پیدا کند

پامپئو:اعمال فشار جهانی بر ایران ادامه پیدا کند وزیر امور خارجه آمریکا با گفتن این که توافق میان تهران و واشنگتن در آینده به خود طرف ها بستگی دارد خواستار اعمال فشار جهانی بر ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 09
کد خبر: ۶۹۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه آمریکا، مایک پمپئو وزیر امور خارجه این کشور در گفت و گویی درباره احتمال رسیدن واشنگتن و تهران به یک توافق با توجه به رخ دادهای اخیر گفت: این که توافقی انجام شود یا نشود را به دیگران وا می گذارم. اما شرایط موجود در خاورمیانه بسیار متفاوت تر است. ما ائتلاف هایی واقعی برای تخریب خلافت [داعش] ایجاد کردیم. اکنون همکاری کشورهای عربی با اسرائیلی ها را داریم. ما ائتلافی داریم که برای باز و امن نگه داشتن تنگه هرمز  فعالیت می کند تا انتقال انرژی در جهان جریان داشته باشد. تمام این ها در طی این چهار سال ایجاد شده و ایران را در جایگاهی قرار داده است که تاکنون هیچ گاه این طور منزوی نشده بود. 
پمپئو در ادامه گفت: این که به شما بگویم چه تصمیمی خواهند گرفت به انتخاب خودشان بستگی دارد. اما تا وقتی که آن ها[ایران] تصمیم بگیرند مانند مردمی عادی رفتار کنند، رویه باید این باشد که تمام جهان،  چه آمریکا باشد چه اروپا و سایرین، وظیفه داریم نشان دهیم وحشتی که آن ها در این چند سال اخیر حداقل از سال ۱۹۷۹ بر جهان اعمال کردهاند، دیگر با میلیاردها دلار از آمریکا و اروپا پاداش داده نمی شود. 
او علاوه بر این گفت: این مسیر اشتباهی برای در پیش گرفتن خواهد بود و من امیدوارم جهان به این پی ببرد و به اعمال فشار بر ایران ادامه دهد تا وقتی که کار ساده رفتار کردن مانند کشوری عادی را انجام دهد. 

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار