شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

پامپئو:اعمال فشار جهانی بر ایران ادامه پیدا کند

وزیر امور خارجه آمریکا با گفتن این که توافق میان تهران و واشنگتن در آینده به خود طرف ها بستگی دارد خواستار اعمال فشار جهانی بر ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 09
کد خبر: ۶۹۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه آمریکا، مایک پمپئو وزیر امور خارجه این کشور در گفت و گویی درباره احتمال رسیدن واشنگتن و تهران به یک توافق با توجه به رخ دادهای اخیر گفت: این که توافقی انجام شود یا نشود را به دیگران وا می گذارم. اما شرایط موجود در خاورمیانه بسیار متفاوت تر است. ما ائتلاف هایی واقعی برای تخریب خلافت [داعش] ایجاد کردیم. اکنون همکاری کشورهای عربی با اسرائیلی ها را داریم. ما ائتلافی داریم که برای باز و امن نگه داشتن تنگه هرمز  فعالیت می کند تا انتقال انرژی در جهان جریان داشته باشد. تمام این ها در طی این چهار سال ایجاد شده و ایران را در جایگاهی قرار داده است که تاکنون هیچ گاه این طور منزوی نشده بود. 
پمپئو در ادامه گفت: این که به شما بگویم چه تصمیمی خواهند گرفت به انتخاب خودشان بستگی دارد. اما تا وقتی که آن ها[ایران] تصمیم بگیرند مانند مردمی عادی رفتار کنند، رویه باید این باشد که تمام جهان،  چه آمریکا باشد چه اروپا و سایرین، وظیفه داریم نشان دهیم وحشتی که آن ها در این چند سال اخیر حداقل از سال ۱۹۷۹ بر جهان اعمال کردهاند، دیگر با میلیاردها دلار از آمریکا و اروپا پاداش داده نمی شود. 
او علاوه بر این گفت: این مسیر اشتباهی برای در پیش گرفتن خواهد بود و من امیدوارم جهان به این پی ببرد و به اعمال فشار بر ایران ادامه دهد تا وقتی که کار ساده رفتار کردن مانند کشوری عادی را انجام دهد. 

ایسنا

ارسال نظر