وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

آمریکا:خریداری سیستم‌های تسلیحاتی از روسیه و چین مساوی با تحریم است

دستیار وزیر امور خارجه آمریکا در امور سیاسی - نظامی ضمن صحبت درباره برنامه‌های عراق برای خرید سامانه‌های دفاع هوایی از روسیه اظهار کرد، تلاش کشورها برای خریداری سیستم‌های تسلیحاتی از روسیه و چین با اعمال تحریم‌ها علیه آنها روبه‌رو خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 10
کد خبر: ۶۹۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر  کلارک کوپر ، دستیار وزیر امور خارجه ایالات متحده در امور سیاسی - نظامی گفت: "سیستم‌ها، پلتفورم‌ها یا فن‌آوری‌های روسیه و چین نمی‌توانند با سیستم‌های آمریکایی تعامل داشته باشند و با شرایط تعامل شرکای ما با ایالات متحده آمریکا مطابقت ندارند.

وی اضافه کرد: کشورهایی که در زمینه امنیت با آنها تعامل داریم ، درک می‌کنند که آنها باید چنان سیستم‌هایی داشته باشند که بتوانند با سیستم‌های ما تعامل داشته باشند. ممکن است کسانی به دنبال تسلیحات زنگ زده  در روسیه یا سامانه‌های ارزان در چین باشند. اما ایالات متحده بهترین شریک است.

این مقام آمریکایی خاطرنشان کرد: در غیر این صورت ممکن است آمریکا علیه کشورهایی که مایل به  خریداری سلاح‌های روسی یا چینی باشند از قانون CAATSA (قانون مقابله با دشمنان آمریکا از طریقاعمال تحریم‌ها) استفاده کند.

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار