عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید

واردات نفت کره جنوبی از ایران در ماه گذشته 4 برابر شد

آمار منتشر شده از سوی کره جنوبی نشان می‌دهد که واردات نفت این کشور از ایران در ماه فوریه (بهمن - اسفند) نسبت به ماه میلادی قبل از آن به بیش از 4برابر افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 19
کد خبر: ۶۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر ، بر اساس این آمار که صبح سه شنبه انتشار یافت، کره جنوبی در این ماه به ارزش 476 میلیون دلار نفت از ایران وارد کرده است.

این رقم بیش از 4 برابر واردات 101 میلیون دلاری مربوط به ماه ژانویه (دی - بهمن) است.

 

با این احتساب، میزان صادرات نفت ایران به کره جنوبی به رقم مشابه سال گذشته میلادی نزدیک شده است.

با وجود تلاش‌های بی‌وقفه آمریکا در ماه‌های گذشته برای ترغیب کشورها به کاهش واردات نفت از ایران، این اقدامات تا امروز ناموفق بوده است.

 

کاخ سفید پس از خروج از برجام و وضع مجدد تحریم‌ها، ناچار به وضع معافیت‌های نفتی برای هشت کشور شد.

این اقدام، همسو با پیش‌بینی کارشناسان و ناظران منطقه‌ای و بین‌المللی بود که تأکید داشتند آمریکا هرگز قادر نیست خرید نفت از ایران را با اعمال تحریم‌ها به صفر برساند.

 

با وجود اینکه پیش تر چشم امید مقام های آمریکا به افزایش سطح تولید عربستان سعودی بود، رویدادهای ماه‌های گذشته نشان داد که ریاض هم نمی‌تواند با افزایش صادرات خود در غیاب ایران، مانع افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی شود.

 

این تحولات همزمان با اجرای ساز و کار مالی ایران و اتحادیه اروپا موسوم به اینستکس (ساحات) است که کشورهای عضو این اتحادیه را قادر به خرید نفت و تجارت با ایران می‌کند.

ارسال نظر