قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات
حاجی‌دلیگانی مطرح کرد ؛

حضور بازنشستگان در نهاد ریاست جمهوری با چه مجوزی است؟

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی از حسن روحانی رئیس‌جمهور خواست دلیل به کارگیری یا ادامه کار بازنشستگان در نهاد ریاست جمهوری با آنکه قانون منع به کارگیری بازنشستگان تصویب و ابلاغ شده است چیست و با چه مجوزی است؟
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 19
کد خبر: ۶۹۹۵
به گزارش راهبرد معاصر ، حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور تعدادی بازنشسته در نهاد ریاست جمهوری گفت: باید آقای روحانی در مورد به کارگیری یا ادامه کار بازنشستگان در نهاد ریاست جمهوری علیرغم تصویب و ابلاغ قانون منع به کارگیری بازنشستگان توضیح دهد و بگوید این کار با چه مجوزی بوده است؟

وی گفت: طبق گزارشات واصله ده‌ها بازنشسته علیرغم مغایرت با قانون منع به کارگیری بازنشستگان در نهاد ریاست جمهوری مشغول به کار هستند به همین جهت باید نهاد ریاست جمهوری ضمن بررسی این موضوع اقدامات قانونی را در این خصوص انجام دهند.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح کرد: در صورت عدم ورود نهاد ریاست جمهوری به این موضوع اقدامات قانونی کرده و از طریق رسانه‌ها اطلاع رسانی خواهم کرد.


فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار