حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

تبرئه ۱۳ متهم پرونده سقوط جرثقیل در مکه/دادگاه کیفری مکه:این واقعه یک بلای آسمانی بود

تبرئه ۱۳ متهم  پرونده سقوط جرثقیل در مکه/دادگاه کیفری مکه:این واقعه یک بلای آسمانی بود دادگاه کیفری مکه مکرمه با صدور حکم تبرئه ۱۳ متهم در پرونده سقوط جرثقیل در سال ۲۰۱۵ ، این واقعه را یک بلای آسمانی بر شمرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 10
کد خبر: ۶۹۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه سعودی عکاظ امروز (پنجشنبه) نوشت، حکم ‌دادگاه به شرایط جوی در روز حادثه و قبل از آن استناد دارد که سازمان هواشناسی سرعت باد در دریای سرخ را تنها حدود (۱ -۳۸) کیلومتر در ساعت اعلام کرده و توصیف وضعیت طوفانی و فاجعه یا هشدار را در بر نگرفته است.

این روزنامه افزود، اداره دادگستری در شکایت نامه مطلبی را مبنی بر اینکه سازمان هواشناسی نسبت به پیش‌بینی وقوع این فاجعه هشدار داده باشد نیافته است.

این دادگاه، حادثه تراژدی را اینگونه توجیه کرد که آنچه در مکه مکرمه طی آن روز رخ داد، می‌توان به بلایای آسمانی نسبت داد که احتیاط در برابر آن دشوار است و از نظر فقها تعهد در قبال آن ساقط و بنابراین مسئولیت منتفی است.

حادثه سقوط جرثقیل طی موسم حج سال ۲۰۱۵ در مکه موجب کشته شدن ۱۱۱ تن و زخمی شدن شمار زیادی شد.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار