وزیر آموزش و پرورش: پیگیر مطالبات فرهنگیان با کمک مجلس و دولت هستم /اجازه نمی‌دهم حق هیچ معلمی ضایع شود اولین خورشید گرفتگی شبیه‌سازی شده در جهان انجام شد آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم

شفاف سازی طرح معلم تمام وقت و افزایش 500 هزار تومانی حقوق

برخی فرهنگیان می‌گویند ۵۰۰ هزار تومانی که در طرح معلم تمام‌وقت مشمول آنها شده به هیچ عنوان افزایش حقوق نیست بلکه همان ساعات حق‌التدریس آنهاست؛ مدیرکل امور اداری وزارت آموزش و پرورش ابهامات این مسئله توضیح داده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 19
کد خبر: ۶۹۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، یارمحمد حسین بر مدیرکل امور اداری وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که "برخی فرهنگیان می‌گویند ۵۰۰ هزار تومانی که در طرح معلم تمام وقت مشمول آن‌ها شده به هیچ عنوان افزایش حقوق نیست بلکه همان ساعات حق‌التدریس آنهاست و چرا با عنوان افزایش حقوق از آن یاد می‌کنید؟ " اظهار کرد: درست است! این موضوع افزایش حقوق نیست و به ازای ۶ ساعتی که بیشتر کار می‌کنند مبلغ حق‌التدریس خود را به‌صورت ماهانه و منظم بر روی حقوق دریافت می‌کنند.

 

وی افزود: طرح معلم تمام‌وقت ساماندهی ساعات حق‌التدریس است و در حقیقت پرداخت مبالغ مربوط به ساعات حق‌التدریس آن‌ها منظم شده است و در پاداش بازنشستگی آن‌ها نیز لحاظ می‌شود و برای فرهنگیان منافع زیادی دارد.

 

کمرنگ شدن استقبال از پُست معاونت مدارس با اجرای طرح معلم تمام وقت؟

مدیرکل امور اداری وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که "‌برخی معاونان مدارس می‌گویند، آیا با اجرای طرح معلم تمام وقت از سال آینده دیگر فردی پُست مدیریت و معاونت را در مدارس قبول می‌کند؟ و به نفع معاونان مدارس است که قبول مسئولیت نکرده و معلم تمام‌وقت بشوند" تصریح کرد: ممکن است این اتفاق بیفتد، در مورد مشکلاتی که از طریق طرح معلم تمام‌وقت پیش می‌آید، چند موضوع داریم نخست اینکه جمع زیادی از مدیران و معاونان، رشته‌ها تحصیلی آن‌ها آموزشی و فرهنگی است، اما آموزگاران ابتدایی هستند که مدیر و معاون هم هستند و، چون این طرح، مختص دبیران و هنرآموزان است پس مشمول جمعیت زیادی نمی‌شود و حتی اگر به آنجا بروند مشمول آن‌ها نمی‌شود.

 

حسین‌بر ادامه داد: تعداد دیگری می‌مانند که اگر از پُست مدیریت و معاونت خارج شدند از بین متقاضیان جایگزین می‌کنیم، چون برای مدیریت و معاونت مدارس تقاضا زیاد است.

 

فرصت مجدد برای ثبت‌نام در طرح معلم تمام وقت از شهریور ۹۸

وی با اشاره به اینکه ۹ هزار و ۹۷۷ نفر در طرح معلم تمام وقت ثبت‌نام کرده‌اند و با توجه به اینکه حقوق را واریز کرده‌ایم دیگر امکان ثبت‌نام متقاضیان جدید وجود ندارد، افزود: افرادی که متقاضی عضویت در طرح معلم تمام وقت هستند باید شهریور سال ۹۸ اقدام کنند.

 

حسین‌بر در پاسخ به این پرسش که "در کدام استان‌ها استقبال بیشتری از طرح معلم تمام وقت شده است؟ " گفت: استان‌های آذربایجان غربی، خراسان رضوی، خوزستان، کرمان وسیستان بلوچستان استقبال بیشتری داشته‌اند.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
m-b
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۶
0
0
با سلام. چرا فکر اساسی برای معیشت فرهنگیان نمی کنند.در سال تحصیلی گذشته خیلی از معلمان از روی نیاز و ناچاری اضافه کار برداشتند اما تاکنون پرداخت نشده است .حالا این طرح تمام وقت را که در تقابل با سند 2030 است را به عنوان افزایش حقوق برای گروهی از معلمان مطرح کرده اند. چرا این قدر به شعور فرهنگیان توهین می کنند
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار