ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد
واشنگتن اعلام کرد

ایران و سوریه، محور سفر «پامپئو» به کویت، تل‌آویو و بیروت

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای از سفر وزیر خارجه به منطقه (غرب آسیا) خبر داد و اعلام کرد که ایران و سوریه جزء محورهای دیدارهای او در کویت، تل‌آویو و بیروت است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 19
کد خبر: ۷۰۰۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، وزارت خارجه آمریکا بامداد امروز سه‌شنبه اعلام کرد، «مایک پامپئو» وزیر خارجه این کشور از امروز (۲۹ اسفند تا سوم فروردین ۱۳۹۸ به منطقه می‌آید و به کویت، فلسطین اشغالی و لبنان می‌رود.

طبق این بیانیه، تمرکز رایزنی‌های پامپئو در منطقه، بر «مقابله با ایران» و «حزب‌الله لبنان» و رایزنی درباره سوریه است.

در بیانیه آمده است: «پامپئو وزیر خارجه، از ۱۹ تا ۲۳ مارس به کویت، اسرائیل و لبنان می‌رود. وزیر خارجه در این سفر در سلسله نشست‌ها با مقام‌های ارشد شرکت خواهد کرد و در نشست مذاکره استراتژیک آمریکا-کویت و در نشست سه جانبه سران اسرائیل، یونان و جمهوری قبرس حضور خواهد یافت».

به گفته وزارت خارجه آمریکا، پامپئو در این سفر بر اهمیت «مشارکت» واشنگتن با کویت، رژیم صهیونیستی و لبنان و همچنین اهمیت همکاری امنیتی و اقتصادی به منظور «حصول ثبات منطقه‌ای و مقابله با فعالیت‌های شرورانه ایران تاکید خواهد کرد».

طبق این بیانیه، وزیر خارجه آمریکا در کویت ضمن تحسین نقش امیر کویت در تلاش برای حل اختلافات بین عربستان سعودی و متحدانش با قطر، بر اهمیت یک «شورای همکاریِ متحد» به منظور تضمین موفقیت «اتحاد استراتژیک خاورمیانه» تاکید خواهد کرد.

شورای همکاری خلیج فارس که شش عضو دارد، بعد از بحران روابط عربستان و قطر در ژوئن 2017 بیش از گذشته دچار چنددستگی و اختلافات داخلی است. تاکنون چندین بار میانجیگری آمریکا یا دیگر کشورها نتوانسته به اختلافات ریاض و ابوظبی با دوحه پایان دهد.

پیش از این بسیاری از تحلیلگران، هدف اصلی آمریکا برای ایجاد «اتحاد استراتژیک خاورمیانه» را پیش بردن طرحی ارزیابی کرده‌اند که پیش از این به «ناتوی عربی» مشهور شده بود.

اختلافات شدید ریاض و ابوظبی با دوحه، تشکیل آنچه «ناتو عربی» نامیده می‌شود را با مشکل روبه‌رو کرده است.

وزارت خارجه آمریکا در این بیانیه تصریح کرد: «وزیر خارجه (پامپئو) از رهبران کویتی به خاطر کمک‌شان در تبعیت از تحریم‌ها (علیه ایران) و کمک برای مقابله با دور زدن تحریم‌ها تشکر خواهد کرد».

این وزارتخانه درباره سفر وزیر خارجه این کشور به فلسطین اشغالی هم خبر داده که پامپئو با مقام‌های صهیونیست درباره سوریه رایزنی خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: « وزیر خارجه (پامپئو) در اسرائیل بر تعهد ایالات متحده برای مقابله کردن با تجاوزگری ایران شامل ایجاد تونل‌های غیرقانونی حزب‌الله و حماس و شلیک صدها راکت و موشک به اسرائیل تاکید خواهد کرد».

بنا بر اعلام این وزارتخانه، پامپئو در سفر به لبنان درباره مسائل منطقه‌ای از قبیل «نقش حزب‌الله در جنگ سوریه» صحبت می‌کند و نگرانی واشنگتن درباره «نفوذ و اقدامات حزب‌الله و حامیانش» در لبنان را تشریح خواهد کرد.
ارسال نظر
آخرین اخبار