اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

توضیح وزارت نیرو در خصوص انتشار ویدیوی ورود کودک به چاه در فنوج

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تأسیسات روستای حسین آباد فنوج خود گردان است، از تأمین پمپ و لوله برای رفع مشکل آبی این روستا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 11
کد خبر: ۷۰۰۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا قاسمی در واکنش به انتشار ویدئویی در خصوص مشکل نبود آب در یکی از روستاهای فنوج در فضای مجازی، اظهار کرد: این شهرستان در جنوب غرب سیستان و بلوچستان واقع شده و دارای ۱۴۱ روستاست که از این تعداد ۶۹ روستا دارای تأسیسات آب آشامیدنی و ۷۶ روستا فاقد تأسیسات بوده که از این تعداد ۳۰ روستا بالای ۲۰ خانوار است.

وی شاخص بهره‌مندی از آب آشامیدنی فنوج را ۸۰ درصد اعلام و اضافه کرد: جمعیت کل روستاهای سطح شهرستان ۳۶ هزار نفر بوده که ۲۹ هزار نفر دارای تأسیسات آبرسانی هستند.

این مقام مسئول ادامه داد: روستای به تصویر کشیده شده در کلیپی که به تازگی در فضای مجازی منتشر شد، روستای حسین آباد مره از دهستان مسکوتان، دارای ۲۳ خانوار است که به صورت خودگردان توسط خود اهالی مدیریت می‌شود.

وی با بیان اینکه به دلیل عدم استقبال مردم از گرفتن انشعاب، تأسیسات فرسوده و قدیمی این روستا توسط بهداشت محیط اجرا شده است، ادامه داد: طی چند سال اخیر شرکت آب و فاضلاب اقدام به بهسازی و تجهیز چاه کرده و مخزن ذخیره روستا نیز شست و شو و آب در قالب شیر برداشت توزیع می‌شده که مدیریت توزیع به صورت خودگردان توسط خود اهالی صورت می‌گرفت.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان افزود: به تازگی پمپ چاه آب شرب سوخته و اهالی محترم با توجه به خودگردان بودن تأسیسات به شرکت آب و فاضلاب مراجعه نکرده‌اند که در صورت اعلام به شرکت قطعاً برای رفع مشکل اهالی اقدام لازم صورت می‌گرفت؛ ضمن اینکه قنات از روستا فاصله داشته و برداشت آب از خود چاه صورت می‌پذیرفت.

قاسمی تصریح کرد: تأمین آب شرب پایدار به روستا در قالب مجتمع آبرسانی لاشار در برنامه اجرایی شرکت قرار دارد و در حال حاضر تهیه پمپ و لوله برای روستا در حال پیگیری خرید، حمل و اجرا است.

 

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار