سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران کلید خورد اینفوگرافیک/ مرور فرامین اقتصادی رهبر انقلاب پیام رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی هشدار شورای نگهبان نسبت به حقوق‌های نامحدود / لایحه دوفوریتی بودجه رد شد

هشدار فرمانده کل سپاه به رژیم صهیونیستی

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: رژیم صهیونیستی و اذنابش قطعا تاوان ترور ددمنشانه شهید فخری زاده را می پردازند و ملت بزرگ ایران در موعد مناسب انتقام سخت خود را از آنان خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 11
کد خبر: ۷۰۰۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور در منزل شهید دکتر فخری زاده دانشمند هسته ای و دفاعی ایران اسلامی با خانواده شهید دیدار و گفتگو کرد.

 

سرلشکر حسین سلامی در این دیدار گفت: جنایت تروریست های ددمنش، افتخار بزرگی را برای شهید دکتر فخری زاده خلق کرد و این دانشمند را همچون سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که حین حیات، بارها انتقام خود را از آمریکایی ها گرفته بود مطرح کرد به گونه ای که دشمنان کینه شهید را از سالها قبل در دل داشتند.

 

وی افزود: فرزندان بزرگ این ملت که توسط شیطان بزرگ آمریکا و رژیم صهیونیستی به صورت مظلومانه ترور می شوند، افتخار بزرگی را برای ایران اسلامی به ارمغان می آورند.

 

فرمانده کل سپاه خاطر نشان کرد: شهید دکتر فخری زاده دانشمند متخصص و متعهدی بود که سالها در گمنامی و مظلومیت به میهن اسلامی و مردم خود خدمت کرد، اما خداوند متعال این چهره درخشان و سرفراز را همچون خورشیدی درخشان به عالمیان معرفی کرد و نامش برای همیشه تاریخ در آسمان اقتدار و عزت ایران اسلامی ماندگار شد.

 

فرمانده کل سپاه تصریح کرد: شهید دکتر فخری زاده به آرزوی دیرینه خود که همانا شهادت فی سبیل الله بود رسید و این در واقع بالاترین فوز عظیم است.

 

سرلشکر سلامی گفت: ساخت شخصیت مصمم، با وقار، با اراده و با صلابت شهید دکتر فخری زاده نمونه بارزی از فرزندان ایران اسلامی است که دشمنان ایران اسلامی هیچ گاه تاب تحمل این چنین مردان مومن و متعهد و دانشمندی را ندارند، هرچند از دست دادن این شخصیت‌های بزرگ برای کشور دردناک است، اما این عزیزان سند مظلومیت این کشور و ملت عظیم الشان ایران هستند.

 

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه چراغ راهی که شهیدان برافروخته‌اند هرگز فراموش نخواهد شد، تاکید کرد: بی‌تردید، مسیر پر تلالو شهیدان به ویژه شهید فخری‌زاده پر فروغ‌تر از گذشته ادامه خواهد یافت.

 

سرلشکر سلامی در پایان با بیان اینکه رژیم اشغالگر صهیونیستی با این اقدامات ناجوانمردانه، خود را به سمت سقوط و سرنگونی نزدیکتر کرد و این خون های به ناحق ریخته شده هیمنه نظام سلطه را فرو خواهد ریخت، تصریح کرد: رژیم صهیونیستی و اذنابش قطعا تاوان این جنایت های ددمنشانه را می پردازند و ملت بزرگ ایران در موعد مناسب انتقام سخت خود را از آنان خواهد گرفت.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار