پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

فرمانده کل سپاه: دشمنان منتظر واکنش قاطع ایران باشند

سرلشکر سلامی با تاکید بر این که راه شهید فخری زاده با عزم و اراده بیشتر دنبال می شود گفت: دشمنان باید منتظر واکنش های جمهوری اسلامی ایران با کیفیت و وضعیتی که خودمان تعیین می کنیم ، باشند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 08
کد خبر: ۶۹۶۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه مراسم گرامیداشت دانشمند شهید محسن فخری زاده که در ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد، با بیان اینکه بزرگترین لطف الهی که شهادت است، شامل حال محسن فخری زاده عزیز و فخر ایران شد، گفت : دشمنان قسم خورده ایران اسلامی باید بدانند که شهادت چراغ راه ماست و ما راه این شهید عزیز را ادامه خواهیم داد و راهی که شهدا باز می کنند، هیچگاه توقف نخواهد داشت.

 

وی افزود: هر نقطه ای که دشمن روی آن متمرکز می شود، به منزله نقطه قوت ما و هراس دشمنان است و متوسل شدن به اقدامات جنایتکارانه ای مانند ترور به معنای آن است که ما باید امثال شهید فخری زاده را تربیت کنیم.

 

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه راه این عزیز با عزم و اراده بیشتر توسط شاگردانش ادامه خواهد داشت، گفت: دشمنان باید منتظر واکنش های جمهوری اسلامی ایران با کیفیت و وضعیتی که خودمان تعیین می کنیم ، باشند.

 

سردار سلامی با بیان اینکه ترور و اقدامات کوردلانه دشمنان جز افزوده شدن بر شتاب انقلاب اسلامی ما دستاورد دیگری نخواهد داشت ، ادامه داد: ما با شهادت رشد کرده ایم و دشمن قدرت درک این حقیقت را ندارد. آنها فکر می کنند که مردان بزرگ ما تنها هویت فیزیکی دارند از این رو به دنبال حذف آنها هستند اما شهادت آنان، اراده ما را در رسیدن به اهداف عالیه نظام قوی تر می کند.

 

فرمانده کل سپاه در پایان با تاکید بر این که به ملت عزیز ایران اطمینان می دهیم که واکنش قاطعی نسبت به ترور دانشمند هسته ای خود خواهیم داشت، افزود: شهادت برای ما افتخار است و همانطور که شاهد بودیم حاج قاسم با شهادتش موجب ذلت استکبار شد قطعا شهادت محسن فخری زاده نیز موجب ذلت دشمنان می شود و سرعت ما را در مسیری که انتخاب کرده ایم بیشتر می کند./ سپاه نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار