دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

ترامپ خطاب به بن سلمان: می خواهم در کاخ سفید بمانم، پول بده!

افشاگر اسرار خاندان آل سعود خبر داد که رئیس جمهور آمریکا به ولیعهد عربستان پیامی مبنی بر نیاز به کمک مالی وی مخابره کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 11
کد خبر: ۷۰۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ افشاگر اسرار آل سعود که در فضای مجازی به مجتهد معروف است اعلام کرد که منابع آگاه گزارش داده‌اند، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به محمد بن سلمان ولیعهد عربستان پیام داده است در کاخ سفید ماندگار است و برای این کار نیاز به کمک مالی وی دارد.

 

وی در ادامه افزود: ترامپ در پیام‌هایی که به محمد بن سلمان مخابره کرده گفته که قصد دارد از همه امکانات قانونی و غیرقانونی برای ماندن در کاخ سفید استفاده کند.

 

ترامپ هر روز از طریق کوشنر به بن سلمان پیام می‌دهد وی کاخ سفید را ترک نخواهد کرد و همچنان راه چاره در اختیار دارد و فقط به کمک مالی بن سلمان نیازمند است.

 

مجتهد پیشتر نیز افشا کرده بود که محمد بن سلمان ولیعهد عربستان متعهد شده است که تمام هزینه‌های مربوط به دعاوی قضایی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را برای اثبات تقلب در انتخابات ریاست جمهوری تقبل کند.

 

وی گفت که یک خط مستقیم میان بن سلمان و جرد کوشنر داماد ترامپ به وجود آمده است. بن سلمان یک چک سفید امضا به ترامپ برای پرداخت تمامی هزینه‌های مربوط به دعاوی قضایی وی داده است.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده