ترامپ: چین بزرگترین پیروز لایحه بودجه دفاعی جدید آمریکا است/ وتو می‌کنم-راهبرد معاصر
هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی تا ۳ روز آینده رسانه عبری: حماس موفق به احیای خود در نوار غزه شده است محمود عباس برای شرکت در اجلاس دی۸ به مصر سفر می‌کند دیدار خداحافظی سفیر پرتغال در تهران با عراقچی گروسی: برجام دیگر موضوعیت ندارد؛ توافق اصلی را می‌توان به عنوان یک مبنا به کار گرفت شین‌بت مدعی دستگیری فردی به اتهام جاسوسی برای ایران شد رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای حمله به یمن آماده می‌شود  کارشناس اسرائیلی: احتمال سقوط پادشاهی اردن بسیار زیاد است خشم ایران از حمله هوایی آمریکا و انگلیس به یمن رسانه عبری: سامانه شلیک خودکار در کرانه باختری مستقر می‌شود شیخ نعیم قاسم: اگر استواری رزمندگان مقاومت نبود، اسرائیل به بیروت می‌رسید

ترامپ: چین بزرگترین پیروز لایحه بودجه دفاعی جدید آمریکا است/ وتو می‌کنم

رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توییتر مدعی شد که چین بزرگترین پیروز لایحه بودجه دفاعی جدید این کشور است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 13
کد خبر: ۷۰۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توییتر نوشت که بزرگترین پیروز لایحه بودجه دفاعی چین خواهد بود.

وی در این پیام توییتری نوشت: «بزرگترین پیروز لایحه بودجه دفاعی جدید ما چین است! من آن را وتو می‌کنم.»

سنای آمریکا روز جمعه بودجه دفاع ملی این کشور را تصویب کرد.

با وجود تهدید «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای رد لایحه بودجه دفاعی، اما 75 سناتور به این لایحه رای مثبت دادند. از سوی دیگر، این لایحه در مجلس نمایندگان نیز با حمایت 335 نماینده همراه بوده و تنها 78 نماینده با آن مخالفت کردند.

مجلس نمایندگان ابراز امیدواری کرده که حمایت قاطع کنگره از این لایحه پیام شفافی را به ترامپ ارسال کرده و موضع وی درباره وتوی آن را تغییر دهد.

در بخش‌هایی از این لایحه، کنگره موظف است ظرف ۳۰ روز از زمان تصویب نهایی، تحریم‌هایی را علیه ترکیه به تصویب در آورد.

طبق این گزارش، مخالفت ترامپ با لایحه بودجه نظامی آمریکا به بند تحریم‌های ترکیه مربوط نمی‌شود بلکه مربوط به بخش ارائه بیمه حقوقی به شرکت‌ شبکه‌های اجتماعی و همچنین بندی می‌شود که خروج نظامیان آمریکایی از آلمان و افغانستان را محدود می‌کند.

لایحه بودجه دفاعی آمریکا از ترامپ می‌خواهد در چارچوب قانون «مقابله با رقبای آمریکا از طریق تحریم‌ها» (CAATSA) تحریم‌هایی را علیه ترکیه در رابطه با خرید سامانه‌های اس-۴۰۰ تحمیل کند.

قانون کاتسا که ترامپ در سال ۲۰۱۷ به امضا درآورد، رئیس‌جمهور آمریکا را موظف می‌کند از بین ۱۲ اقدام تحریمی، پنج مورد تحریم را برگزیند که شامل گزینه‌هایی همچون ممنوعیت صدور روادید، ممنوعیت دسترسی به بانک صادرات واردات آمریکا، اتخاذ گزینه‌های سخت همچون ممنوعیت معامله با سامانه مالی آمریکا و ممنوعیت صدور مجوز صادرات می‌شود.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار