کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ترامپ: چین بزرگترین پیروز لایحه بودجه دفاعی جدید آمریکا است/ وتو می‌کنم

رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توییتر مدعی شد که چین بزرگترین پیروز لایحه بودجه دفاعی جدید این کشور است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 13
کد خبر: ۷۰۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توییتر نوشت که بزرگترین پیروز لایحه بودجه دفاعی چین خواهد بود.

وی در این پیام توییتری نوشت: «بزرگترین پیروز لایحه بودجه دفاعی جدید ما چین است! من آن را وتو می‌کنم.»

سنای آمریکا روز جمعه بودجه دفاع ملی این کشور را تصویب کرد.

با وجود تهدید «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای رد لایحه بودجه دفاعی، اما 75 سناتور به این لایحه رای مثبت دادند. از سوی دیگر، این لایحه در مجلس نمایندگان نیز با حمایت 335 نماینده همراه بوده و تنها 78 نماینده با آن مخالفت کردند.

مجلس نمایندگان ابراز امیدواری کرده که حمایت قاطع کنگره از این لایحه پیام شفافی را به ترامپ ارسال کرده و موضع وی درباره وتوی آن را تغییر دهد.

در بخش‌هایی از این لایحه، کنگره موظف است ظرف ۳۰ روز از زمان تصویب نهایی، تحریم‌هایی را علیه ترکیه به تصویب در آورد.

طبق این گزارش، مخالفت ترامپ با لایحه بودجه نظامی آمریکا به بند تحریم‌های ترکیه مربوط نمی‌شود بلکه مربوط به بخش ارائه بیمه حقوقی به شرکت‌ شبکه‌های اجتماعی و همچنین بندی می‌شود که خروج نظامیان آمریکایی از آلمان و افغانستان را محدود می‌کند.

لایحه بودجه دفاعی آمریکا از ترامپ می‌خواهد در چارچوب قانون «مقابله با رقبای آمریکا از طریق تحریم‌ها» (CAATSA) تحریم‌هایی را علیه ترکیه در رابطه با خرید سامانه‌های اس-۴۰۰ تحمیل کند.

قانون کاتسا که ترامپ در سال ۲۰۱۷ به امضا درآورد، رئیس‌جمهور آمریکا را موظف می‌کند از بین ۱۲ اقدام تحریمی، پنج مورد تحریم را برگزیند که شامل گزینه‌هایی همچون ممنوعیت صدور روادید، ممنوعیت دسترسی به بانک صادرات واردات آمریکا، اتخاذ گزینه‌های سخت همچون ممنوعیت معامله با سامانه مالی آمریکا و ممنوعیت صدور مجوز صادرات می‌شود.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر