سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

واکنش حزب الله لبنان به عادی سازی روابط مراکش و اسراییل

واکنش حزب الله لبنان به عادی سازی روابط مراکش و اسراییل حزب الله لبنان در بیانیه ای توافق میان مراکش و رژیم صهیونیستی برای عادی سازی روابط را محکوم و نتیجه آن را ناامیدی نظام هایی دانست که دست به عادی سازی زده اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 12
کد خبر: ۷۰۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از المیادین، حزب الله لبنان در بیانیه ای در واکنش به این اقدام مراکش تأکید کرد که تسلیم شدن برخی نظام های عربی مقابل اخاذی و سیاه نمایی های آمریکا و رژیم صهیونیستی به طمع دستیابی به منافع یا لغو تحریم ها چیزی جز توهم نیست.

 

حزب الله بیانیه مقامات مراکش در مورد عادی سازی روابط با دشمن اسرائیلی را محکوم کرد و اعلام کرد این اقدام در راستای سقوط پی در پی برخی از کشورهای عربی است که روی آرمان فلسطین خط کشیده اند".

 

در این بیانیه تأکید شده است که عادی سازان "به زودی خواهند فهمید که فقط ناامیدی حاصل کرده اند و کشورشان در معرض و جولانگاه دشمن اسرائیلی قرار گرفته است".

 

همچنین حزب الله در این بیانیه آورده که " امید اصلی به مردم آزاده مراکش که در برابر استعمار فرانسه مقاومت کردند و همچنین ملت هایی است که مخالف عادی سازی با رژیم صهیونیستی هستند.این مردم هستند که همه توافق نامه های خیانت آمیز را لغو میکنند."

 

پنجشنبه دونالد ترامپ ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که مراکش و "اسرائیل" برای عادی سازی روابط به توافق رسیده اند و افزود که وی "بیانیه ای را درباره به رسمیت شناختن حاکمیت مراکش بر صحرای غربی امضا کرده است"./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار