هشدار پلیس فتا درباره شگرد وعده درآمدهای بالا در آگهی‌های استخدامی میانگین دریافتی معلمان فقط ۲۹ میلیون تومان است ۱۳۰۰ مدرسه آسیب دیده از جنگ در کشور بازسازی شد تاکید بر پرداخت مطالبات مالباختگان؛ تعیین ضرب‌الاجل چگونه از پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات بگیریم؟ هوای قابل‌قبول تهران با شاخص 98 سامانه بارشی جدید در راه ایران / هشدار نارنجی برای ۱۲ استان / باران، برف و رعدوبرق تا شنبه ادامه دارد معاینه فنی اولیه تاکسی‌های تهران رایگان شد مبتلایان به ایدز و حاملان ویروس HIV از سربازی معاف دائم می‌شوند انهدام باند ۵ نفره فرا استانی سرقت طلاجات شهروندان پیش‌بینی هوای تهران پنج روز آینده رکورد زنی اختلافات زن و شوهر‌ها/ ۸۰ درصد تماس‌گیرندگان با مشاوران بهزیستی زن هستند اینستاگرام انتشار ویدئو‌های طولانی و افقی را آزمایش می‌کند سوئد استفاده کارمندان دولت از ChatGPT و Claude را ممنوع کرد شیوه جدید دریافت دارو‌های خاص با کدرهگیری پیامکی آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان سال جاری برگزار می‌شود؟

شروع تست انسانی واکسن کرونا در هفته نخست دی‌ماه

شروع تست انسانی واکسن کرونا در هفته نخست دی‌ماه رئیس ستاد اجرایی فرمان امام از آغاز تست انسانی واکسن کرونا در هفته نخست دی‌ماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 12
کد خبر: ۷۰۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر محمد مخبر با بیان اینکه تمامی امکانات و مقدمات لازم این واکسن فراهم شده است، اظهار کرد: تست انسانی این واکسن در سه فاز از هفته نخست دی ماه شروع خواهد شد. این واکسن از مسیری تولید شده است که کم‌ترین تبعات را دارد و امتحان شده است.


به گفته وی، «در تولید این واکسن از ویروس کشته شده و ضعیف شده استفاده شده است که در گذشته نیز از این روش در کشور استفاده شده بود». 


مخبر گفت: با یاری خداوند ملت عزیزمان هیچ مشکلی در تهیه و تولید و تزریق واکسن نخواهند داشت.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار