پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

جزئیات گروگانگیری در قم+ فیلم لحظه دستگیری گروگان‌گیر

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم با اشاره به گروگانگیری در قم گفت: فردی متهم به قتل که تحت تعقیب پلیس بوده در یک اتوبوس شهری اقدام به گروگانگیری کرده ‌است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 12
کد خبر: ۷۰۱۸۸

سرهنگ مهرداد حاجی‌زاده با اشاره به جزئیات حادثه گروگانگیری یک فرد متهم به قتل در یک اتوبوس شهری در شهرک فاطمیه قم اظهار داشت: فردی که تحت تعقیب پلیس بود در داخل یک اتوبوس شناسایی شد و پس از اینکه متوجه تحرکات پلیس شد با گروگانگیری اندکی از افرادی که داخل اتوبوس بودند خود را به پلیس تسلیم نکرده است. 

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم با بیان اینکه متهم به قتل پس از تعقیب پلیس در یک اتوبوس پناه گرفت که هم اکنون این اتوبوس در محاصره پلیس است، تصریح کرد: قاتل مسلح به سلاح گرم 10 نفر از مسافران اتوبوس درون شهری را به گروگان گرفت.

وی با بیان اینکه این حادثه در انتهای بلوار بعثت شهرک فاطمیه قم روی داده که نیروهای انتظامی و امنیتی هم اکنون در محل حادثه حضور دارند، ادامه داد: گروگان‌گیر که ظاهرا متهم به قتل برادر زن خود است خواستار آزادی تعدادی از اقوام خود از زندان است.

وی با اشاره به حضور دادستان و فرمانده انتظامی قم در محل این حادثه تصریح کرد: شرایط تحت کنترل پلیس است.

 

توضیحات سخنگوی پلیس قم درباره جزئیات گروگانگیری در این شهر + فیلم

 

فیلم لحظه دستگیری گروگان‌گیر در قم + فیلم

 

تسنیم/ باشگاه خبرنگران

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر