ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

بازداشت ادمین زن صفحه غیراخلاقی اینستاگرام با ۷۰۰۰ فالوور

گرداننده یک صفحه اینستاگرامی که اقدام به انتشار تصاویر و فیلم‌های غیراخلاقی می‌کرد، بازداشت شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 13
کد خبر: ۷۰۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ کارشناسان پلیس فتا در راستای مقابله با عاملان انتشار محتوای خلاف عفت و اخلاق عمومی در شبکه‌های اجتماعی، صفحه‌ای با بیش از ۷ هزار دنبال‌کننده را که اقدام به انتشار تصاویر مستهجن و فیلم‌های غیراخلاقی می‌کرد در اینستاگرام مشاهده کرده و موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

 

با توجه به مستندات موجود در فضای مجازی و در بررسی‌های اولیه توسط کارشناسان پلیس فتا مشخص شد متهم با وعده‌های واهی قصد به فساد کشاندن و اغفال جوانان و نوجوانان را دارد.

 

در گام بعدی مأموران پلیس فتا، متهم را که یک خانم جوان بود شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در منزل شخصی‌اش در حاشیه تهران دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند.

 

مجرم پس از دستگیری در ابتدا سعی در گمراه کردن پلیس داشت، اما حین مواجه شدن با مستندات، صفحه شناسایی‌شده را متعلق به خود دانست و هدف و انگیزه خود از این کار را جذب دنبال‌کننده و کسب درآمد از این طریق اعلام کرد که در نهایت وی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد.

 

سرهنگ گودرزی؛ رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با اشاره به اینکه وجود صفحات غیراخلاقی یکی از معضلات اصلی در شبکه‌های اجتماعی است که سلامت روانی خانواده‌ها را تهدید می‌کند به والدین توصیه کرد بر شیوه استفاده فرزندان خود از فضای مجازی نظارت بیشتری داشته باشند و در صورت مشاهده موارد مشابه، موضوع را از طریق ۱۱۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.
منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار