مجسمه شکست والرین در مقابل ایرانیان از میدان انقلاب برداشته شد ترافیک سنگین در ورودی‌های غربی و شرقی تهران/ بارش برف و باران در چند محور کشور ادارات و بانک‌های هرمزگان فردا تعطیل شدند رأی پرونده قتل زهرا میرزایی مجری تلویزیون صادر شد ۱۰ فناوری برتر در سال ۲۰۲۶ را بشناسید واریز رفاهیات شب یلدا ویژه کارکنان آموزش و پرورش مدارس، ادارات و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ درآمد یوتوبر‌های فارسی با آپدیت جدید تا ۸۰ درصد کاهش یافت جزئیات تعطیلی خراسان رضوی تا پایان هفته تعطیلی مدارس شبانه‌روزی لامرد در روز چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ پرداخت تفاضل دیه با کیست؟ اختلاف قوه قضائیه، وکیل اولیای دم و مجلس پلیس‌راه: به‌دلیل فعالیت سامانه بارشی در روز‌های ۲۵ تا ۲۷ آذر از سفر‌های غیرضروری خودداری کنید ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا / صدور هشدار برای ۱۵ استان کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ورود به دانشگاه فرهنگیان آسان‌تر شد/ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان + جزئیات بارش برف و باران تا جمعه در تهران / هوا سردتر می‌شود

بازداشت فردی با جلیقه انفجاری در عوارضی تهران+ جزئیات

رئیس پلیس تهران بزرگ از بازداشت فردی خرابکار با جلیقه و ریموت انفجاری و سایر مهمات خبر داد که قصد داشت با هدایت معاندان خرابکاری ایجاد کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 24
کد خبر: ۷۸۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین رحیمی صبح امروز در مراسم افتتاحیه طرحهای عمرانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در ستاد فاتب با بیان اینکه بخش زیادی از پروژه‌های مذکور مرهون کمکهای خیران است، اظهار کرد: امروز پروژه‌های همچون حسینه فاتب را افتتاح می‌کنیم.

 

رئیس پلیس تهران بزرگ افزود: 670 معتاد در کهریزک بازپروی و تا یک سال نگهداری می‌شوند، امروز فاز دوم این مرکز با ظرفیت 500 نفر و مجموعه ورزشی فاتب با 15 میلیارد اعتبار افتتاح می‌شود.

 

این مقام ارشد انتظامی بیان کرد: در پروژه‌های امروز، افتتاح بازداشتگاه آگاهی با متراژی بالغ بر 3 هزار مترمربع را خواهیم داشت، بازداشتگاه قبلی بسیار قدیمی بود و 40 سال از ساخت آن می‌گذشت.

 

وی تصریح کرد: امروز چهار پمپ بنزین را در مقرهای انتظامی تهران بزرگ فعال کردیم و بیش از 80 تا 90 درصد خودروها دیگر در پمپ بنزینهای عمومی، سوخت دریافت نمی‌کنند.

 

رحیمی یادآور شد: پروژه‌های دیگری نیز از این 37 پروژه، 16 پروژه احداثی و 21 پروژه نوسازی است که جمعاً برای آنها 180 میلیارد تومان اختصاص یافته که بالغ بر 102 میلیارد تومان آن از طریق مجمع خیران و کمک شهرداری تهران بوده است.

 

فرمانده انتظامی تهران خاطرنشان کرد: 18 قطعه زمین را برای تعدادی کلانتری مدنظر قرار دادیم.

 

این مقام ارشد انتظامی متذکر شد: ان‌شاءالله در سال 1400، ادامه این نهضت عمرانی را خواهیم داشت.

 

وی تصریح کرد: در چند روز گذشته فردی خرابکار که بر اساس هدایت معاندان قصد خرابکاری داشت با تیزهوشی همکاران در عوارضی تهران بزرگ بازداشت شد، این فرد حامل سلاح، جلیقه انفجاری، مواد محترقه، ریموت و سایر امکانات بود که همکاران من با وی درگیر شده و با درایت همکاران، در یک اقدام اضطراب و دلهره‌آور درحالیکه تجهیزات خود را نشان می‌داد و هر لحظه قصد عملیات انتحاری داشت، بازداشت شد.

 

رحیمی ادامه داد: سرگردی با رشادت خود را روی این فرد پرتاب کرد که در همان لحظه آن بمب خنثی و این توطئه با دلاوری همکاران انتظامی تهران بزرگ در هفته پیش خنثی شد.

 

رئیس پلیس تهران متذکر شد: روز گذشته نیز ده‌ها نفر از مجرمان را بازداشت و طرح برخورد با حاملان سرد را اجرا کردیم.
منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار