هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

برترین جنگنده جهان معرفی شد + عکس

رئیس جمهور روسیه در مراسمی «سوخو-57» ساخت این کشور را بهترین جنگنده موجود در جهان برشمرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 20
کد خبر: ۷۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نوشته خبرگزاری «تاس» ولادیمیر پوتین در مراسمی با حضور جمعی از منتخبان روسیه گفت: «سوخو -57، بهترین هواپیمای روز جهان است.»

 

رئیس جمهور روسیه افزود: «این بهترین هواپیما در جهان با تمام ویژگی‌های عملیاتی و تسلیحاتی است و هیچ هواپیمای دیگری نمی‌تواند همانند هواپیمای ما پرواز کند.»

 

برترین جنگنده جهان معرفی شد + عکس

 

سوخو-57 ، یک جنگنده چند منظوره نسل پنجم برای نابود ساختن انواع اهداف هوایی در مسافت‌های کوتاه و بلند ، هدف قرار دادن اهداف زمینی و دریایی و غلبه بر قابلیت‌های دفاع هوایی است.

 

این جنگنده نخستین بار در ژانویه (دی) 2010 پرواز کرد. در مقایسه با جنگنده‌های قبلی، سوخو-57 ترکیبی از یک هواپیمای رزمی و یک جنگنده است و استفاده از مواد ترکیبی و فناوری‌های نوین و پیکربندی آیرودینامیکی موجب سطح مقطع راداری پایین می‌شود.

 

جنگ افزارهای این هواپیما شامل موشک های فراصوت هستند. این جت جنگنده نسل پنجم در میادین جنگی سوریه نیز با موفقیت آزمایش شده است.

 

پیشتر یک قانونگذار روس فاش ساخت که مسکو با استقرار نسخه اولیه جنگنده سوخو-57 موفق به شناسایی جنگنده‌های پنهانکار «اف-35» و «اف-22» آمریکا شده است.

 

به نوشته دیفنس ورلد، «ولادیمیرگوتنف» قانونگذار عضو مجلس روسیه و از اعضای کمیته صنایع هوایی این کشور با فاش کردن این موضوع گفت که استقرار چهار جنگنده سوخو-57 در سوریه برای کشف پرواز جنگنده‌های پیشرفته آمریکایی و با کمک سامانه‌های الکترونیکی این پرنده‌های روسی بوده است.

 

این قانونگذار روسی اظهار داشت: «استقرار چهار فروند جنگنده از این نوع آشکارا به ما این امکان را داد با استفاده از سامانه‌های ارتباطی آن‌ها بتوانیم اف-22 و اف-35 که در همان قلمروی فضایی پرواز می‌کردند را شناسایی کنیم.»

 

این مقام روس افزود که سوخو-57 مجهز به رادار و سامانه‌های الکترونیکی می‌تواند حتی جنگنده‌های پنهانکار با سطح مقطع راداری پایین را شناسایی کند.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار