سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

رزمایش سوریه در 20 کیلومتری پایگاه نظامیان آمریکا در «التنف»

نیروهای ارتش سوریه در 20 کیلومتری شمال غرب پایگاه نیروهای آمریکایی در منطقه التنف رزمایش برگزار کردند که ظاهرا هدف از این رزمایش، کسب آمادگی برای عملیات جنگی است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 17
کد خبر: ۶۸۶۲
به گزارش راهبرد معاصر ، نظامیان آمریکا و تروریستهای تحت امرش موسوم به «جیش مغاویر الثورة» از مدتها پیش به صورت غیر قانونی در منطقه «التنف» پایگاه ایجاد کردند.

پایگاه خبری معارض «عنب بلدی» گزارش داد که ارتش سوریه در اطراف این پایگاه که در جنوب شرق این کشور واقع شده است، در حال برگزاری رزمایش هستند.
عنب گزارش داد که نیروهای سوری در حال آموزش‌های رزمی و تیراندازی تاکتیکی با حمایت جنگنده‌ها و توپخانه هستند.
صفحه‌های نزدیک به ارتش سوریه در فیسبوک با انتشار تصاویری اعلام کردند که این رزمایش در 20 کیلومتری شمال غرب پایگاه آمریکا در التنف برگزار شده است.

این صفحات تأکید کردند که هدف از این عملیات این است که ارتش سوریه «در هر زمانی برای پیشروی به سمت مناطق خطرناک و [انجام] عملیات جنگی آماده باشد».
سایت عنب این رزمایش را در نوع خود در این منطقه، نخستین رزمایش می‌داند که همزمان با تنشی صورت گرفته که بر سر حضور آمریکا در منطقه التنف و منطقه «55» به وجود آمده است.

بنا بر این گزارش، رزمایش ارتش سوریه همزمان با عملیات نظامی است که نیروهای تحت امرش در صحرای این کشور علیه داعش آغاز کردند.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده