ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

خدمت‌رسانی نیروی هوایی انگلیس به جنگنده‌های قاتل کودکان یمنی

وزیر دفاع انگلیس به همکاری ۲۸۲ نفر از پرسنل وزارتخانه تحت امر او با نیروهای مسلح عربستان سعودی اعتراف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 17
کد خبر: ۶۸۳۹
به گزارش راهبرد معاصر ، یک رسانه انگلیسی گزارش داده پرسنل نیروی هوایی  سلطنتی این کشور به هواپیماهای ائتلاف سعودی که در حال بمباران کودکان یمنی هستند خدمات‌رسانی می‌کنند.

پایگاه میرور گزارش داده این موضوع را «مارک لانکستر»، وزیر دفاع انگلیس بیان کرده. او اعتراف کرده ۲۸۲ نفر از کارکنان غیرنظامی وزارت دفاع انگلیس با نیروهای مسلح عربستان سعودی همکاری می‌کنند.

به نوشته میرور، وظیفه این افراد ارائه خدمات پس از فروش برای تسلیحاتی است که شرکت صنایع دفاعی «بی‌ای‌ئی سیستمز» (BAE Systems) به عربستان سعودی فروخته است. ریاض، از این سلاح‌ها برای کشتن نزدیک به ۶۰ هزار نفر در یمن استفاده کرده است.

لانکستر تصریح کرد پرسنل نیروی هوایی انگلیس در حال ارائه خدمات «پشتیبانی مهندسی» و «آموزش‌های کلی» برای هواپیماهای فروخته‌شده توسط انگلیس به عربستان سعودی هستند.

وزیر دفاع انگلیس این اظهارات را در پاسخ مکتوب به سوالات یک نماینده پارلمان انگلیس مطرح کرده است. این نماینده حزب کارگر انگلیس گفته است: «حمایت‌های انگلیس به ادامه جنگ سعودی کمک می‌کند. ما طرف ائتلاف سعودی هستیم و این به معنای آن است که بریتانیا وارد جنگی مخفیانه در یمن شده است.»

«اندرو اسمیث»، عضو «کمپین مخالفت با تجارت تسلیحاتی» در انگلیس سخنان وزیر دفاع انگلیس رو شوک‌آور خواند اما گفت اظهارات او تعجب‌آور نیستند.

وی گفت: «پرسنل ارتش انگلیس نباید به جت‌های سعودی خدمات‌رسانی کنند یا از نیروهای مسلح عربستان سعودی حمایت کنند.»

میرورنوشته انگلیس از سال ۲۰۱۵ به بعد، ۵ میلیارد پوند جنگنده، بالگرد، پهپاد، بمب و موشک به عربستان سعودی فروخته است.

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.


ارسال نظر
آخرین اخبار