پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها

تداوم ممنوعیت ترددهای شبانه برای جلوگیری از دورهمی‌های خانوادگی

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: عمده نگرانی ما در مورد فصل زمستان، حضور افراد در فضای بسته و بدون تهویه در فصل سرما است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 14
کد خبر: ۷۰۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، «سیما سادات لاری»، سخنگوی وزارت بهداشت در مورد شرایط اپیدمی در تهران، بیان کرد: در حال حاضر وضعیت تهران در مورد کرونا، نارنجی است، اما این وضعیت پایدار نیست و بسیار شکننده است.

 

وی ادامه داد: در دو هفته ابتدایی آذر ماه، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی از طرف مردم و اصناف بسیار مناسب ارزیابی شده و به واسطه همین موضوع، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز از ۱۶۰ مورد در اول آذر ماه به ۶۴ شهر رسیده، اما از آن طرف، شهرهایی با وضعیت نارنجی هم به وضعیت قرمز افزوده شده است.

 

لاری افزود: بنابراین وضعیت شهرها و اعمال محدودیت‌ها، کاملا به میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی بستگی مستقیم دارد و بر اساس در نظر گرفتن رنگ‌بندی‌های قرمز، نارنجی و زرد، سطح محدودیت‌ها در نظر گرفته می‌شود.

 

سخنگوی وزارت بهداشت در رابطه با اعمال محدودیت‌ها، ادامه داد: اعمال منع تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح علاوه بر شهرهای قرمز، بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در شهرهای نارنجی هم انجام خواهد شد. همچنان برگزاری دورهمی‌های خانوادگی یکی از خطرات محسوب می‌شود و اعمال این ممنوعیت تردد هم به همین دلیل است.

 

او افزود: با توجه به نزدیکی فصل زمستان و جمع شدن بیشتر افراد در فضاهای سربسته و حضور در دورهمی‌های خانوادگی، از همه مردم عزیز کشورمان می‌خواهیم که به این موارد توجه ویژه داشته و در دورهمی‌های خانوادگی حضور پیدا نکنند.

 

وی گفت: همان طور که بارها اعلام شده، اگر بتوانیم میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حساسیت جامعه را افزایش داده و دچار عادی انگاری نشویم، می‌توانیم این روند کاهشی بستری و فوتی به علت کرونا را حفظ کنیم و در غیر این صورت، بار بیماران بستری یا بدحال افزایش پیدا می‌کند و عمده نگرانی ما در مورد فصل زمستان، حضور افراد در فضای بسته و بدون تهویه در فصل سرما است./ ایلنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار