یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

حماس:به مقاومت مسلحانه در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی پایبندیم

حماس:به مقاومت مسلحانه در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی پایبندیم نائب رئیس دفتر سیاسی حماس، مقاومت مسلحانه را در راس اشکال مقاومت ضد رژیم صهیونیستی دانست و گفت که ملت فلسطین در طول تاریخ در برابر اشغالگران از هر دینی مقاومت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 14
کد خبر: ۷۰۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر نائب رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) تاکید کرد که حماس به همه اشکال مقاومت و در راس آن مقاومت مسلحانه در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی پایبند است.

«صالح العاروری» به مناسبت سی و سومین سال تاسیس حماس در گفت‌وگو با پایگاه خبری حماس بر پایبندی این جنبش به هویت و خط مشی خود تاکید کرد و گفت: «ما از کسانی که شریک مقاومت ضد اشغالگری شوند، صرفنظر از هویت فکری یا ملی آنها استقبال می‌کنیم.»

او با بیان اینکه رویارویی با رژیم اشغالگر ناشی از خصومت و تجاوز آن علیه سرزمین و مقدسات اسلامی و فلسطینی و نه به دلیل گرایش دینی آن است، گفت: «امت اسلامی در طول تاریخ در برابر اشغال فلسطین چه از سوی صلیبی‌ها، مغول‌ها و چه یهودیان به دلیل تجاوزگری آنها و نه دینشان مقاومت کرده است.»

نائب رئیس حماس بر اهتمام این جنبش به وحدت ملی و پایان دادن به اختلاف به منظور ایجاد انسجام ملی فراگیر در برابر رژیم اشغالگر تاکید کرد و گفت: «این مساله برای پاکسازی اراضی از چنگ رژیم اشغالگر ضروری است.»

العاروری با بیان اینکه حماس از هیچ تلاشی برای ایجاد وحدت ملی پشیمان نمی‌شود، گفت: «این رژیم اشغالگر است که مانع بزرگ در برابر طرح آشتی ملی فلسطین است.»

این مقام حماس احیای سازمان آزادی بخش فلسطین و تشکیلات خودگردان را ضروری خواند و گفت: «در این خصوص باید زمینه برگزاری انتخابات آزاد و شفاف مجلس ملی فلسطین فراهم شود و تشکیلات خودگردان هم نماینده همه ملت فلسطین باشد.»

او ضمن انتقاد از تشکیلات خودگردان برای بازگشت به هماهنگی امنیتی با رژیم صهیونیستی گفت که هرگونه توافق سیاسی، امنیتی و اقتصادی میان رام‌الله و اسرائیل قدرت اراده را از طرف فلسطینی سلب می‌کند، اگرچه این مسائل مانع حضور و قدرت و پیشرفت حماس در کرانه باختری نمی‌شود.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار