عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

حماس:همه گروه‌های مقاومت در آمادگی و هماهنگی کامل قرار دارند

حماس:همه گروه‌های مقاومت در آمادگی و هماهنگی کامل قرار دارند یکی از رهبران ارشد حماس با بیان اینکه اشغالگران به هیچ هدفی در جنگ علیه غزه نرسیدند، تاکید کرد که همه گروه‌های مقاومت در آمادگی و هماهنگی کامل قرار دارند و طوفان الاقصی ثابت کرد اسرائیل قادر به محافظت از خودش هم نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 17
کد خبر: ۲۵۷۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، «طاهر النونو» از رهبران ارشد جنبش حماس طی سخنانی درباره روند تقابل با دشمن صهیونیستی گفت که نبرد طوفان الاقصی، ثابت کرد رژیم اشغالگر یک موجودیت شکننده بوده و نمی‌تواند به خودش تکیه و از خودش محافظت کند.

 

النونو در گفتگو با شبکه الاقصی اظهار داشت: بعد از اینکه رژیم اشغالگر همچون بالونی باد کرده بود که همه از آن می‌ترسیدند، دیدیم این رژیم در معرض ضربات سنگینی از غزه، لبنان، یمن و عراق قرار گرفت.

 

وی افزود: رژیم اشغالگر در تحقق هیچ یک از اهداف خود در جنگ علیه غزه موفق نشد و رزمندگان مقاومت، طی چند ساعت خطوط دفاعی صهیونیست‌ها را روی زمین نابود کردند.

 

این رهبر حماس تصریح کرد: همه گروه‌های فلسطینی در مقاومت ضد اشغالگری حضور دارند و رابطه میان آنها قوی و مبتنی بر گزینه مقاومت و مقابله با دشمن صهیونیستی است.

 

وی همچنین تاکید کرد: ما به همه عرصه‌هایی که به گزینه مقاومت ضد اشغالگران و اخراج آنها از سرزمین فلسطین پایبند هستند، افتخار می‌کنیم. این روزها می‌بینیم که مقاومت در کرانه باختری شاهد توسعه فزاینده، سریع و قوی در مقابله با دشمن اشغالگر است.

 

طاهر النانو در پایان گفت: حماس یک جنبش مقاومت فلسطینی است که از وجب به وجب خاک فلسطین، بدون تبعیض و تمایز دفاع می‌کند. ما از همه رهبران آزاده در جهان عرب می‌خواهیم تا اقدامی جدی برای توقف جنگ نسل کشی نازی‌های صهیونیست علیه مردم فلسطین در نوار غزه انجام دهند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار