ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟

معاون والی کابل ترور شد

معاون والی کابل ترور شد وزارت کشور افغانستان از کشته شدن معاون والی کابل و یکی از همراهانش بر اثر انفجار بمب مغناطیسی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 15
کد خبر: ۷۰۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اسپوتنیک، وزارت کشور افغانستان اعلام کرد که حوالی ساعت ۹:۴۰ بامداد امروز سه‌شنبه، خودرو حامل «محب‌الله محبی» معاون والی کابل در منطقه «مکروریان» هدف بمب مغناطیسی قرار گرفت.

 

در این حادثه، محبی و یک نفر از همراهانش کشته و دو محافظ نیز مجروح شدند. ترورهای هدفمند و انفجار بمب‌های مغناطیسی در کابل به شدت افزایش یافته است.

 

در تیراندازی صبح امروز در حوزه دوازدهم شهر کابل نیز یک نیروی پلیس کشته شد. در حال حاضر، مسئولیت رسیدگی به بحران امنیتی کابل را امرالله صالح معاون اول ریاست جمهوری افغانستان بر عهده دارد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار