وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

رفع بحران آبگرفتگی کانال جمع آوری آب های سطحی خیابان پیروزی

رفع بحران آبگرفتگی کانال جمع آوری آب های سطحی خیابان پیروزی مانور مشترک ستاد مدیریت بحران شهرداری منطقه ۱۳ و سازمان آتش نشانی با موضوع رفع بحران ناشی از آبگرفتگی و طغیان کانال جمع آوری آبهای سطحی خیابان پیروزی برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 15
کد خبر: ۷۰۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر مرتضی رحمان زاده، شهردار منطقه در خصوص اجرای مانور آبگرفتگی معابر در این منطقه گفت: با اجرای مانور آبگرفتگی، امکان سنجی لازم و تمامی تمهیدات جهت اعزام امکانات مورد نیاز در راستای مرتفع کردن مشکلات و معضلات ناشی از آبگرفتگی صورت گرفت و تصمیمات مناسب جهت رفع بحران اتخاذ شد.

 

وی هدف از برگزاری این مانور را ایجاد آمادگی اعضای ستاد مدیریت بحران به منظور انجام واکنش مناسب در برابر حوادث احتمالی و ایجاد هماهنگی میان ارگان‌ها و سازمانهای مربوطه با ستاد مدیریت بحران منطقه، ارتقا سطح آمادگی نیروهای درون سازمانی در تمامی سطوح فرماندهی و عملیاتی اعلام کرد.

 

شهردار منطقه در خصوص جزئیات اجرای مانور اظهار داشت: با اعلام آبگرفتگی شدید کانال دفع آب‌های سطحی خیابان پیروزی در محله زاهد گیلانی، عوامل ناحیه و ستاد پیشگیری و مدیریت بحران منطقه و نهادهای تخصصی جهت ارزیابی و رفع خطر به محدوده اعزام شدند.

 

رحمان زاده ادامه داد: علت حادثه به وجود آمده مسدود شدن کانال دفع آب‌های سطحی حد فاصل اتوبان امام علی (ع) تا خیابان افروز به دلیل انباشت زباله در کانال خیابان پیروزی و آب لیفت شدن لوله‌های کانال که باعث نفوذ آب به داخل مترو خط ۴ شده است وهمچنین یکی از کارگران لایروبی اداره مسیل‌ها نیز در داخل میله دسترسی محبوس گشته است.

 

وی با اشاره به رفع بحران مذکور و اجرای عملیات امداد و نجات خاطر نشان کرد: در این مانور آمادگی کامل اعضای مدیریت بحران سنجش و تجهیزات و ادوات موجود، شرایط و پیامدهای ناشی از بارش‌ها بررسی، همچنین نقاط قوت و ضعف موجود در این زمینه مشخص شد.

 

مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار